Milli takımın yeni kaptanı Mehmet Topal

Pazar günü Dünya Kupası elemelerinde Kosova ile önemli bir maça hazırlanan A Milli Takım’da sahaya kimin kaptan olarak çıkacağı sorusu neticelendi. Federasyon ve Fatih terim arasında yapılan görüşmelerde Mehmet Topal’ın ismi öne çıktı.

Milli takımın yeni kaptanı Mehmet Topal
08 Haziran 2017 - 15:04 - Güncelleme: 08 Haziran 2017 - 15:06

Arda Turan’ın basın mensubu Bilal Meşe ile yaşadığı olayın ardından kadrodan çıkarılması ve sonrasında milli takımı bıraktığını açıklamış, “Milli takımda kim kaptan olacak” sorusunu da beraberinde getirmişti.

Pazar günü Kosova ile Arnavutluk’ta 2018 Dünya Kupası eleme maçında karşı karşıya gelecek A Milli Takım’da sahada Mehmet Topal’ın çıkacağı öğrenildi.

Arda Turan’ın ardından ikinci kaptan olarak yıllardır zaten bu göreve yabancı olmayan Mehmet Topal’ın kaptanlığa yükselmesi, federasyon yetkilileri ve Fatih Terim’in yaptıkları toplantı sonrası netleşti.

YAŞANTISIYLA ÖNE ÇIKTI

Saha içindeki davranışlarının yanı sıra sosyal hayatındaki hareketleriyle de taraflı-tarafsız büyük kesimin takdirini toplayan, takımı Fenerbahçe’de de ikinci kaptan olarak zaman zaman pazubandı koluna takan Mehmet Topal’ın Kosova maçında sahaya kaptan olarak çıkacağı bildirildi.

Bu arada milli takımın diğer tecrübeli isimleri Gökhan Gönül ve Selçuk İnan’ın da ikinci kaptan olacakları gelen haberler arasında.


YORUMLAR

  • 0 Yorum