Milliler İsveç hazırlıklarını sürdürdü

17 Kasım'da Konya'da İsveç ile karşılaşacak olan A Milli Takımımız hazırlıklarını sürdürüyor.

Milliler İsveç hazırlıklarını sürdürdü
13 Kasım 2018 - 20:48

UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'ta 17 Kasım Cumartesi akşamı Konya'da İsveç ile oynayacak olan A Milli Takımımız, Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki hazırlıklarına devam ediyor.

Rumen teknik direktör Mircea Lucescu yönetiminde 18.30'da başlayan antrenmana, dünkü çalışmada yer almayan gurbetçi oyuncular Enes Ünal, Cengiz Ünder, Okay Yokuşlu ve Hakan Çalhanoğlu da katıldı. Galatasaraylı Serdar Aziz de takımla çalışmalara başladı.

Medipol Başakşehirli Mahmut Tekdemir, tedbir amaçlı olarak bugünkü antrenmana çıkmazken, üst solunum yolları enfeksiyonu geçiren Fenerbahçeli solbek Hasan Ali Kaldırım ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

A Milliler, bugün yapılan idmanda ısınma hareketlerinin ardından dar alan oyunları üzerinde durdu ve son olarak yarı sahada taktik çalışma yaparak antrenmanı sonlandırdı.

A Milli Takımımız, yarın Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde saat 18.30'da yapacağı antrenmanla İsveç maçının hazırlıklarını sürdürecek. İdmanın ilk 15 dakikalık bölümü medyaya açık tutulacak. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum