Milliler Paris'e uçtu

A Milli Takımımız, 14 Ekim'de Fransa ile deplasmanda oynayacağı 2020 Avrupa Şampiyonası Eleme karşılaşması için bugün saat 11.45'te Türk Hava Yolları'na ait uçakla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Paris'e hareket etti.

Milliler Paris'e uçtu
13 Ekim 2019 - 17:48 - Güncelleme: 13 Ekim 2019 - 17:53

A Milli Takımımız, önceki akşam EURO 2020 Elemeleri'nde Arnavutluk karşısında aldığı 1-0'lık galibiyetin ardından, dün TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bir yenilenme antrenmanı yaptı.

Arnavutluk karşılaşmasına ilk 11'de başlayan futbolcuların bir bölümü fitness salonunda, diğer bölümü ise sahada çalıştı.

Çekilen röntgen ve ultrason sonuçlarının ardından sol kaburgasında kırık olduğu tespit edilen Emre Belözoğlu çalışmaya katılmadı. Sakatlığı nedeniyle Fransa maçında forma giyemeyecek olan Kaptan Belözoğlu, kendi isteği doğrultusunda bu önemli müsabakada takım arkadaşlarının yanında olmak istediğinden, tedavi sürecini A Milli Takım kampında sürdürüyor.  

Kaan Ayhan dizindeki patellar tendonunda, Mahmut Tekdemir ise ayak bileğinde ağrı olması nedeniyle antrenmanda yer almadı. Tedavilerine başlanan futbolcularımızın durumları yeniden değerlendirilecek.  

A Milli Takımımız, 14 Ekim'de Fransa ile deplasmanda oynayacağı 2020 Avrupa Şampiyonası Eleme karşılaşması için bugün  saat 11.45'te Türk Hava Yolları'na ait uçakla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Paris'e hareket etti.

Bugün Stade de France'ta çalışacaklar

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ve bir milli futbolcumuz, 13 Ekim Pazar günü maçın oynanacağı Stade de France'da TSİ 20.30'da basın toplantısı düzenleyecek. Ay-Yıldızlılarımız, karşılaşma öncesindeki son çalışmasını da stadyumda bu akşam TSİ 21.00'de yapacak.

Fransa Milli Takımı'nın medya aktiviteleri ise A Milli Takımımızın etkinliklerinden önce stadyumda gerçekleştirilecek. Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Didier Deschamps'ın bir oyuncusuyla düzenleyeceği basın toplantısı TSİ 18.00'de başlayacak. Fransa Milli Takımı, antrenmanını ise TSİ 19.00'da yapacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum