Milliler yarın mesaiye başlıyor

A Milli Takımı’mız, 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri’nde oynayacağı karşılaşmaların hazırlıklarına yarın başlayacak. 

Milliler yarın mesaiye başlıyor
27 Ağustos 2017 - 14:25 - Güncelleme: 27 Ağustos 2017 - 14:30

Türkiye Futbol Federasyonu’nun yaptığı açıklamaya göre, A Milli Futbol Takımımız 2 Eylül’de deplasmanda Ukrayna ve 5 Eylül’de Eskişehir’de Hırvatistan ile oynayacağı karşılaşmaların hazırlıklarına yarın TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde başlayacak.

Ay-Yıldızlıların programı şöyle;

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, 29 Ağustos Salı günü saat 18.15’te tesislerde bir basın toplantısı düzenleyecek.

2 Eylül’deki Ukrayna deplasmanı için hazırlıklarını İstanbul’da sürdürecek Ay-yıldızlılar, 31 Ağustos Perşembe günü Kharkiv’e gidecek.

Teknik Direktör Mircea Lucescu ve bir milli futbolcu, Ukrayna maçından 1 gün önce karşılaşmanın oynanacağı Metalist Stadyumu’nda basın toplantısı düzenleyecek.

A Milli Takımı’mız Ukrayna ile 2 Eylül Cumartesi günü saat 21.45’te karşı karşıya gelecek.

Ay-yıldızlılar, Ukrayna maçının ardından 3 Eylül Pazar günü Kharkiv’den Eskişehir’e hareket edecek. Lucescu ve bir futbolcu, 4 Eylül Pazartesi günü saat 18.15’te Eskişehir Yeni Stadyumu’nda basın toplantısı düzenleyecek. A Milliler son antrenmanını ise bu toplantıdan sonra maçın oynanacağı statta yapacak.

Hırvatistan ile 5 Eylül Salı günü saat 21.45’te karşılaşacak Millilerimiz'in programı bu şekilde.

26 kişilik Aday kadro;

Kaleciler: Cenk Gönen, Harun Tekin, Volkan Babacan
Defans: Kaan Ayhan, Şener Özbayraklı, Çağlar Söyüncü, Mehmet Topal, Ömer Toprak, Serdar Aziz, Caner Erkin, İsmail Köybaşı
Orta saha: Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Cengiz Ünder, Emre Mor, Yusuf Yazıcı, Nuri Şahin, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Tolga Ciğerci, Arda Turan, Hakan Çalhanoğlu, Yunus Mallı
Forvet: Burak Yılmaz, Cenk Tosun, Enes Ünal


YORUMLAR

  • 0 Yorum