''Mohamed G.Saray'da 20 gol atar''

Galatasaray'ın yeni golcüsü Mostafa Mohamed için sarı kırmızılı takımın scout ekibi ve Fatih Terim arasında geçen diyalog ortaya çıktı.

''Mohamed G.Saray'da 20 gol atar''
08 Şubat 2021 - 11:04
Galatasaray, Süper Lig'in 24. haftasındaki derbide Fenerbahçe'yi deplasmanda 1-0 mağlup ederek liderliğe yükselirken maçın yıldızı attığı golle Mostafa Mohamed olmuştu.

Habertürk'ün haberine göre Galatasaray scout'larının Mohamed için yaptığı gol tahminine de 18 gol kaldı...

Fatih Terim ile sarı-kırmızılı kulübün gözlemcileri uzun süre istişare yapmış, scout ekibi raporunu hazırlamıştı. Scout'ların Mostafa Mohamed için Fatih Terim'e "Ligin ikinci yarısında 20 gol atar hocam" dediği öğrenildi. 

Efsane isimleri geride bıraktı

Devre arası transfer döneminin sonunda kadroya katılan ve Başakşehir maçında oyuna sonradan giren Mısırlı yıldız penaltıdan bir gol kaydetmişti. Fenerbahçe deplasmanında rakip fileleri şık bir vuruşla havalandıran Mohamed gol sayısını 2'ye yükseltti ve scout ekibinin tahminine 18 gol kaldı.

Galatasaray'da oyuna ikinci yarının başında dahil olan yeni transfer Mostafa Mohamed, ilk maçında fileleri havalandırarak tarihe geçti. Mısırlı forvet, 90+2'de penaltıdan kaydettiği golle Hagi, Drogba, Gomis ve Falcao gibi ilk maçında gol atan isimler arasına adını yazdırdı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum