Monaco - Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

İlk iki maçını kazanan siyah-beyazlı ekip Fransız rakibi karyısında da iyi bir sonuç alma amacında. Peki Monaco - Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Detaylar haberimizde.

Monaco - Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
26 Eylül 2017 - 23:56 - Güncelleme: 27 Eylül 2017 - 00:10

Porto'yu deplasmanda 3-1 yenerek Şampiyonlar Ligi G Grubu'na çok iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş, ikinci maçında da Alman rakibi Red Bull Leipzig'i 2-0'lık skorla geçmişti.

İlk iki maçlar sonunda grupta 6 puanla ilk sıraya oturan Beşiktaş üçüncü sınavında geçtiğimiz sezonun Fransa Lig şampiyonu ve Şampiyonlar Ligi yarı finalisti AS Monaco ile Fransa'da karşılaşacak.

Monaco - Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

17 Ekim Salı gecesi TSİ 21:45'te Monaco'daki II. Lui Stadı'nda oynanacak Monaco-Beşiktaş karşılaşması TİVİBU 4.Kanal'dan naklen ekranlara gelecek.

Şampiyonlar Ligi'ne deplasmandaki 1-1'lik Lepzig maçıyla başlayan Monaco ikinci karşılaşmasında kendi sahasında Poto'ya 3-0 yenilerek büyük şaşkınlık yaratmıştı.

Kadrosunda Radamel Falcao gibi önemli bir isme sahip olan Monaco sezon başında Kylian Mbappe'yi 180 milyon euro'ya yakın bir ücretle PSG'ye satarak çok ses getirmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum