Monaco'dan Radamel Falcao açıklaması

Galatasaray'ın uzun süredir kadrosuna katmak için çaba gösterdiği Kolombiyalı santrafor Radamel Falcao'yla ilgili dün Monaco Teknik Direktörü Jardim'den bir açıklama geldi.

Monaco'dan Radamel Falcao açıklaması
07 Ağustos 2019 - 17:41 - Güncelleme: 09 Ağustos 2019 - 03:33

Galatasaray'ın uzun süredir kadrosuna katmak için çaba gösterdiği Kolombiyalı santrafor Radamel Falcao'yla ilgili dün Monaco cephesinden bir açıklama geldi.

Fransız kulübünün başkan yardımcısı Oleg Petrov'un takımda kalacağını duyurduğu yıldız isim, geleceği hakkında yaptığı son açıklamada çok iyi teklifler aldığını söylemiş ve bu sözler ayrılık sinyali olarak nitelenmişti.

33 yaşındaki forvetle ilgili son açıklama ise bugün Monaco'nun Portekizli teknik direktörü Leonardo Jardim'den geldi. Jardim, Ligue 1'in ilk haftasında Olympique Lyon ile oynayacakları karşılaşma öncesinde düzenlediği basın toplantısında Falcao'nun takımda kalıp kalmayacağıyla ilgili sorulara şu şekilde yanıt verdi:

"Falcao, son demecinde şu anki durumuna ilişkin fikirlerini paylaştı. Herkes onu ne kadar çok sevdiğimi biliyor. Kendisi %200 profesyonel ve bizim son yıllardaki golcümüz. O, her an göreve hazır bir futbolcu. Şahsen kendisinin takımda kalmasını istiyorum ama bu, kulüp ile onun arasındaki bir mesele. Ben de bu konuyu yönetime bıraktım."

YORUMLAR

  • 0 Yorum