Monaco'dan Sivasspor'a transfer!

Felix, Gradel, Ninga gibi takıma kalite katacak yabancıları kadrosunda toplayan Sivasspor, asıl bombayı orta sahaya patlatıyor. Kırmızı-beyazlılar, Monaco’da bir yıl sözleşmesi kalan Youssef Benasser’i kadrosuna katmak için görüşmeler yapıyor. Oyuncu tarafı sıcak, Fransız ekibi ikna edilmeye çalışılıyor.

Monaco'dan Sivasspor'a transfer!
31 Ağustos 2020 - 11:05
Ülkemizi direkt olarak Avrupa Ligi gruplarında temsil etmeye hazırlanan Sivasspor’da kadroyu güçlendirme çalışmaları tam gaz devam ediyor. Kırmızı-Beyazlılar; Emre Kılınç, Mert Hakan Yandaş ve Andrade gibi hücum oyuncularının yerini Gradel, Felix ve Ninga gibi isimlerle doldurduktan sonra şimdi de orta saha için çalışmalar sözkonusu. Fatih Aksoy’un Alanyaspor’a gitmesinin ardından orta alana takıma seviye atlatacak bir oyuncu almak isteyen yönetim Monaco’lu yıldız Benasser’in peşine düştü.

Hafta içi bitecek

Kulübüyle bir yıl daha sözleşmesi bulunan oyuncunun serbest kalması gündemde. Sivasspor deneyimli orta sahaya teklifini yaptı. Oyuncu tarafı Yiğidolar’ın teklifine sıcak baktı. Anlaşma kesin gibi. Transferin gerçekleşmesi için ise Yiğidolar oyuncunun Monaco’dan resmen ayrılmasını bekliyor. Benasser’in adı daha önce Süper Lig’de Galatasaray ve Beşiktaş’la anılmıştı. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın da takıma kazandırmayı çok istediği futbolcunun durumu bu hafta içerisinde netlik kazanacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum