Monaco-Trabzonspor muhtemel 11'ler

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki üçüncü maçında Monaco ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Monaco-Trabzonspor muhtemel 11'ler
06 Ekim 2022 - 03:34
UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nun üçüncü haftasında Monaco ile Trabzonspor kozlarını paylaşacak.

Stade Louis'te saat 19:45'te oynanacak mücadele Exxen'den naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı Gürcü hakem Giorgi Kruashvili yönetecek.

Monaco-Trabzonspor muhtemel 11'ler

Monaco: Nübel, Vanderson, Disasi, Badashile, Henrique, Diatta, Fofana, Camara, Golovin, Embolo, Yedder

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Bartra, Hugo, Eren, Bakasetas, Siopis, Hamsik, Trezeguet, Umut, Gomez

Geri dönüş morali

Geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor, yeni sezonun ilk resmi maçında da kupa almayı başardı. Süper Kupa'da Sivasspor ile karşılaşan bordo-mavililer, 4-0 gibi net bir skorla sahadan ayrılarak lig öncesi fazlasıyla moral depoladı. İlk lig maçında da İstanbulspor'u zorlanmadan 2-0 ile geçmeyi başardılar. İkinci hafta da ise Hatayspor'u da tek golle yendiler. Ancak sonrasında Antalyaspor'a 5-0 mağlup olurken hafta arası da Kopenhag'a elenmekten kurtulamadılar. Sonrasında ise evinde Galatasaray'dan 1 puan alabildiler. Ancak geçen hafta Ümraniyespor'u tek golle mağlup ederek 10 puana ulaşmayı başardılar. 

Avrupa'da Ferencvaros maçıyla gruplara başlayan bordo-mavililer, uzun süre 10 kişi oynayan rakibinden puan alamazken ligin sonrasında da Adana Demirspor'a son dakika golüyle mağlup oldu.

Adana'dan sonra çıkışa geçen Karadeniz ekibi, Kızılyıldız, Gaziantep FK ve Kayserispor maçlarının tamamını kazanarak Monaco'ya oldukça moralli gitti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum