Montella'nın Semih Kılıçsoy yanıtı

A Milli Takımımızın teknik direktörü Vincenzo Montella, Macaristan maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Montella, kadrodan çıkarılan Semih Kılıçsoy hakkında da konuştu.

Montella'nın Semih Kılıçsoy yanıtı
22 Mart 2024 - 01:44 - Güncelleme: 22 Mart 2024 - 01:52

A Milli Takımımızın teknik direktörü Vincenzo Montella, EURO2024 hazırlıkları kapsamında Macaristan ile oynayacağımız maç öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Macaristan maçının iyi bir test olacağını dile getiren Vincenzo Montella, kadrodan çıkarılan Semih Kılıçsoy hakkında da konuştu.

Montella'dan Semih Kılıçsoy açıklaması

Rakibimiz Macaristan'ı değerlendiren Montella "Macaristan'ın teknik direktörü Rossi'yi tanıyorum, birkaç yıl önce tanışmıştık ve arkadaşlığımız devam etti. Bizim için iyi bir test olacak. Gelişimimiz için çok önemli bir maç olacak. Macaristan taktiksel olarak çok gelişmiş bir takım. Uzun zamandır aynı hocayla çalışıyorlar. Hem hücumda hem de savunmada farklılık gösterebiliyorlar'' ifadelerini kullandı.

Semih Kılıçsoy'un kadrodan çıkarılmasıyla ilgii de konuşan Montella "Semih bizim çok sevdiğimiz bir futbolcu ama bir yılı tamamlamamış bir oyuncu. Ümit Milli Takım da bizim takımımız, başkasının değil. Çok önemli bir maç oynayacaklar. Çocukları çağırdığımızda çok mutlulardı. Tarihte ilk kez EURO elemelerini 1. sırada tamamladıysak bu çocukların sayesinde oldu bu. Sadece şunu söylemek istiyorum, genç futbolcularımızı çok fazla strese sokmadığımız bir ortam hazırlamalıyız. Onlar bizim futbolcularımız" dedi.

Milli takımla ilgili büyük hayaller kurduğunu da dile getiren İtalyan çalıştırıcı ''Her akşam yatağa gittiğimde hayallerle gidiyorum ancak her gün uyandığımda bu rüyaları hatırlamıyorum'' şeklinde konuştu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum