Morata bir ay yok

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea’nin başarılı İspanyol forvet oyuncusu Alvaro Morata dizinden sakatlandı.

Morata bir ay yok
03 Ekim 2017 - 13:59 - Güncelleme: 04 Ekim 2017 - 16:41

İspanya Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, diz bölgesinde 2. derece yırtık tespit edilen Morata’nın, İspanya'nın 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde oynayacağı Arnavutluk ve İsrail maçlarında yer alamayacağı belirtildi. Morata’nın yanı sıra sakatlıkları bulunan Real Madrid'li sağbek Dani Carvajal ve Barcelonalı orta saha oyuncusu Andres Iniesta da İspanya Milli Takımı kadrosundan çıkartılan diğer isimler oldular..

İspanya Futbol Federasyunu'ndan yapılan açıklamada; bu 3 isim yerine Alvaro Odriozola (Real Sociedad), Jonathan Viera (Las Palma) ve Aritz Aduriz’in (Athletic Club), kadroya dahil edildiği bilgisi de verildi.

Bu sakatlıkla önemli bir yara alan Chelsea Kulübü, Morata’nın ne kadar sürede sağlığına kavuşacağına dair açıklama yapmadı. Ancak İngiliz medyasında çıkan haberlere göre, 24 yaşındaki futbolcu 1 ila 2 ay sahalardan uzak kalacak.

Chelsea’nin, 62 milyon avro karşılığında Real Madrid’den transfer ettiği Alvaro Morata, bu sezon 9 resmi maçta 7 gol kaydetmiş ve takıma çabuk uyum sağladığını göstermişti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum