Mostafa Mohamed için Ocak kararı!

Galatasaray, Mostafa Mohamed için kararını verirken Ocak ayında Mısırlı forvetin bonservisi alınacak.

Mostafa Mohamed için Ocak kararı!
10 Kasım 2021 - 12:01
Galatasaray'a imza attıktan sonra müthiş bir performans gösteren ve attığı gollerle adından söz ettiren Mostafa Mohamed, büyük bir düşüş yaşamıştı. Geçen sezonun sonunda başlayan ve bu sezonun başında da devam eden formsuz dönemin en büyük sebebi ise Mısırlı yıldızın gelecek kayısı olduğu iddia edilmişti.

Galatasaray'da kiralık oynayan Mostafa Mohamed'in bonservisinin alınığ alınmayacağı tartışılıyordu. Yönetim, son kararını verdi. Sezon başında 11 oyuncuyu kadrosuna katan Galatasaray'ın 12. transferi belli oldu: Mostafa Mohamed...

4 milyon dolar ödenecek

Sarı-kırmızılı kulüp, Zamalek'ten kiraladığı Mohamed'in sözleşmesindeki satın alma opsiyonunu ocak ayında kullanmaya karar verdi. Mısır kulübüne 1 ay içinde yazılı bildirim yapılacak ve sezon sonuna kadar 4 milyon dolar ödenerek Mısırlı forvetin bonservisi alınacak.

Başkan Burak Elmas ile teknik direktör Fatih Terim'in geçtiğimiz günlerde Florya'da yaptığı toplantıda transfer kararı çıkınca harekete geçildi. Zamalek ile yapılan anlaşmaya göre ocak ayında Mısır ekibine, "Opsiyonu kullanacağız" bilgisi verilecek ve ödeme yaz transfer dönemi açılınca yapılacak. Karagümrük maçı öncesinde 23 yaşındaki oyuncuya bu bilgi verilirken, "Bonservisini alıyoruz. Rahat ol" denildi. (Sabah)

YORUMLAR

  • 0 Yorum