'Mourinho her akşam yazıyordu'

Henrikh Mkhitaryan, Manchester United'da birlikte çalıştığı Jose Mourinho hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

'Mourinho her akşam yazıyordu'
10 Ekim 2025 - 18:13
Manchester United'da bir dönem Mourinho ile birlikte çalışan Henrikh Mkhitaryan, otobiyografisinde dikkat çeken ifadeler kullandı.

İşte Henrikh Mkhitaryan'ın sözleri;

Ona dedim ki, Manchester United'a geldiğimden beri, bir buçuk yıldır beni eleştiriyorsun. O da bana ‘Sen berbatsın’ dedi. Ben de sinirlendim ve ‘Sen berbatsın' dediğimde bana defol buradan, seni bir daha görmek istemiyorum demişti.

Her akşam mesaj gönderirdi

Antrenmanlarda bana tek kelime etmedi her akşam WhatsApp üzerinden bana bir mesaj gönderirdi: 'Miki, lütfen git.' Durum iyice çekilmez hale gelmişti. Ben de her defasında aynı yanıtı kopyalayıp gönderiyordum: ‘Doğru takımı bulursam ayrılacağım, yoksa yaza kadar beklerim.

Lütfen bana yazmayı bırak

Ocak ortasında mesaj şöyle oldu: ‘Miki, lütfen git, böylece Alexis Sanchez’i alabilirim.’ Ben de cevap verdim: ‘Sana iyilik yapmak için gitmiyorum, lütfen bana yazmayı bırak. İstersen Mino (Raiola) ile konuş.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum