Mourinho ve Pogba arasındaki gerilim kameralar önünde

Dün gece Lig Kupası'na beklenmedik şekilde veda eden Manchester United'de yüksek gerilim... Portekizli menajer Jose Mourinho ve takımın yıldız oyuncularından Fransız Paul Pogba arasındaki anlaşmazlık, bir süredir İngiliz medyasının gündeminde ilk sıralarda yer alıyor.

Mourinho ve Pogba arasındaki gerilim kameralar önünde
26 Eylül 2018 - 18:26 - Güncelleme: 26 Eylül 2018 - 18:32

Manchester United'da Portekizli menajer Jose Mourinho ve takımın yıldız oyuncularından Fransız Paul Pogba arasındaki anlaşmazlık, bir süredir İngiliz medyasının gündeminde yer alıyor.

Mourinho ve Pogba arasındaki gerilim kameralar önünde!

Wolves maçının ardından konuşan Paul Pogba, Manchester United'ın kendi sahasında atak yapmaktan başka şansının olmadığını söyleyerek, bir manada Mourinho'nun tarzını eleştirmişti.

Jose Mourinho ise Manchester United'dan ayrılarak Barcelona'ya gitmek isteyen Pogba'yla ilgili problemlerin olduğunu kabul etmiş, ve oyuncusunun davranışları nedeniyle bir daha Manchester United'da kaptanlık pazubandını takamayacağını belirtmişti.

İkili arasında yaşanan soğuk savaşta son perde bugün yaşandı.

Manchester United antrenmanında kameralara takılan bir görüntü, İngiliz medyasında bomba etkisi yarattı. Antrenman esnasında takım arkadaşlarıyla tokalaşan Pogba'ya, menajer Jose Mourinho'nun bir şeyler söylediği ve Pogba'nın bu sözlerin ardından yüzünün düştüğü gözlerde kaçmadı. İkili kısa bir süre daha karşılıklı konuşmaya devam etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum