Muharrem Usta: Trabzonspor'un her zaman zirvede olması önemli

Bordo-Mavili kulübün Başkanı Muharrem Usta, Kağıthane Trabzonspor Derneği iftarında açıklamalarda bulundu

Muharrem Usta: Trabzonspor'un her zaman zirvede olması önemli
01 Haziran 2017 - 23:20 - Güncelleme: 01 Haziran 2017 - 23:26

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta Kağıthane Trabzonspor Derneği'nin iftar programında konuştu.

"HER İKİSİ DE GÜZİDE BİR KULÜBÜMÜZ"

Muharrem Usta "Artık bir çok takım tatil havasına girdi. Doğrusunu söylemek gerekirse biz de o durumdaydık ama böyle enteresan haftalara denk gelebiliyoruz. Çaykur Rizespor ve Bursaspor’un pozisyonu bizim durumumuzu değiştirmeyecek. Hayat böyle, Rizespor veya Bursaspor ligden düşecek. Keşke hiçbiri düşmese. Her ikisi de güzide bir kulübümüz. Trabzonspor elinden gelenin en iyisini yapacaktır" şeklinde konuştu.

"YUSUF'UN TRANSFERİ GÜNDEMİMİZDE YOK"

Yusuf Yazıcı'nın durumu hakkında da konuşan Usta "Yusuf Yazıcı ile önemli işlere imza atmak istiyoruz. Transferi söz konusu değil. Yusuf yetişmeli ve daha iyi olmalı. Önemli bir kariyer yolculuğunu ilk basamağını attı ve milli takıma çağrıldı. Yusuf’un transferi gündemimizde yok" dedi.

"YASAL BİR İŞLEM DEĞİL"

Usta Trabzonspor'un başına gelen icra olayına da değindi ve "Çok yanlış bir işlem oldu. İcra dairesi memurları, Trabzonspor’a yanlış yaptı. Müzeye girmek yakışık almıyor. Yasal da bir işlem değil. Kulübümüzde bu işlerle ilgilenen hukukçularımız var. Bu işe maalesef kimse engel olmadı. Biz orada 6-7 tane soruşturma açtık ve savunmalarını aldık. Trabzonspor gibi bir kulübün içerisinde bu kadar büyük bir ihmal olmaması gerekiyordu" diye açıklamalar yaptı.

"ZİRVEYE YERLEŞEBİLEN TRABZONSPOR'UN PEŞİNDEYİZ"

Başkan Muharrem Usta son olarak "İsimler ortaya çıkınca aslında kulüplere bunun bedeli ağır oluyor. İsterim ki ilgilendiğimiz hiçbir futbolcu piyasaya çıkmasın. Bu aşamada bir isim vermem doğru olmaz. Trabzonspor’un her zaman zirvede olması önemli. Gelecek sene zirveye yerleşebilen bir Trabzonspor’un peşindeyiz. Trabzonspor artık camiasıyla beraber mutlu olacağı yılları görecek. Asıl olan zirveyi yakalayabilmek. 1996, 2004 ve 2011’de bunun acısını çektik. Hedefe ulaşamayınca dağılan bir Trabzonspor gördük" şeklinde konuşmasını bitirdi.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum