Muriqi'den Lazio ve Zlatan sözleri

Sezon başında Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi, basın toplantısında yaşanan transfer sürecini ve hedeflerini anlattı.

Muriqi'den Lazio ve Zlatan sözleri
15 Ekim 2020 - 16:22
Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olan Kosovalı golcü Vedat Muriqi, transfer süreci ve Lazio'daki hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Vedat Muriqi, Lazio'da Ciro Immobile ile oynayacağı için heyecanlı olduğunu söylerken, kendini 'gol' baskısı altında hissetmediğini söyledi.

Birçok farklı teklif aldığını söyleyen Muriqi ''Yaz aylarında birçok teklif aldım ancak oyunumun Lazio ile örtüştüğünü düşündüm. Ben Lazio'nun Ibrahimovic'i değil, Lazio'nun Muriqi'si olacağım'' ifadelerini kullandı.

Baskı hissetmediğini de belirten golcü oyuncu ''Türkiye'de çok gol attım ancak bu benim üzerimde bir baskı oluşturmuyor. Takım oyununu tercih ediyorum ve amacım da takım arkadaşlarıma yardım etmek. İtalya'nın en büyük kulüplerinden birindeyim'' dedi.

Immobile oynayacağı için de heyecanlı olduğunu söyleyen Vedat Muriqi ''Immobile ile birlikte oynamak, bir hayalin gerçekleşmesi olacak. Futbola nasıl başladığımı hatırlıyorum ve şimdi Altın Ayakkabı kazanmış biriyle oynayacağım. Ondan çok şey öğreneceğim'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum