Muslera Başakşehir maçında yok!

Yedek kalecilerin sakatlığı nedeniyle Konyaspor, Karabükspor ve Akhisar Belediyespor maçlarında parmağı kırık olmasına rağmen kaleye geçen Fernando Muslera, Başakşehir karşısında forma giymeyecek

Muslera Başakşehir maçında yok!
04 Şubat 2017 - 14:41

Yedek kalecilerin sakatlığı nedeniyle Konyaspor, Karabükspor ve Akhisar Belediyespor maçlarında parmağı kırık olmasına rağmen kaleye geçen Fernando Muslera, Başakşehir karşısında forma giymeyecek.

Sakatlıklar nedeniyle kalede sorun yaşayan Galatasaray'da Muslera büyük bir fedakarlık örneği göstermiş ve kırık parmakla Konyaspor, Karabükspor ve Akhisar Belediyespor karşısında takımını yalnız bırakmamıştı. Sarı kırmızılıların oynadığı son 3 maçta büyük fedakarlı gösteren Uruguaylı kaleci, bu akşam Medipol Başakşehir ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında forma giymeyecek. Kaleyi Muslera'nın yerine sakatlığı tamamen geçen 2. kaleci Cenk Gönen koruyacak. FEDEKARLIĞIN ADI: MUSLERA Antalya'da yapılan devre arası kampının ilk gününde Fernando Muslera'nın serçe parmağı kırılmıştı. Bunun dışında 2. kaleci Cenk'in menisküs ameliyatı geçirmesi ve Eray'ın da arka adelelesinden sakatlanmasıyla kale, U21 takımının kalecisi Batuhan Ahmet Şen kalmıştı. Fernando Muslera, bu gelişmeler üzerine büyük bir fedakarlık örneği sergilemiş ve özel bir eldiven sayesinde Galatasaray'ın 3 karşılaşmasında kırık parmakla sahada yer almıştı.