Muslera büyük fırsatı kaçırdı!

Sarı-Kırmızılılar, dün akşam zafere uzanırken, geceye ise yıldızlar damga vurdu. Mauro Icardi rekor kırdı, Mertens zirveye ortak oldu, Muslera ise büyük bir fırsatı kılpayı kaçırdı.

Muslera büyük fırsatı kaçırdı!
22 Nisan 2024 - 10:25 - Güncelleme: 22 Nisan 2024 - 16:06
Pendikspor’u evinde ağırlayan Galatasaray, muhteşem taraftarı önünde galibiyete uzandı. Şampiyonluk yolunda hata şansı olmayan Sarı-Kırmızılılar, 50 bine yakın seyircisi önünde sahaya çıktı. Tezahüratlar, maç öncesinde başlarken, tüm futbolcular tek tek tribüne çağrıldı. İlk düdükle başlayan destek, son ana kadar devam etti.

Icardi'den rekor

Galatasaray, dün akşam Pendikspor karşısında galibiyete uzanırken, geceye ise yıldızlar damga vurdu. Sezon içerisinde dönem dönem form düşüklüğü yaşayan Mauro Icardi, şampiyonluk modunu açtı. Attığı harika golle açılışı yapan Arjantinli süperstar, iki sezon üst üste 20 gol barajına ulaşan ilk yabancı oyuncu oldu. 31 yaşındaki futbolcu, ayrıca üst üste 5. lig maçını da boş geçmezken, bu süreçte 6 kez rakip fileleri havalandırdı. Icardi, gol krallığında 20 gollü Edin Dzeko’yu da yakaladı.

Muslera fırsat tepti

2011 yılında geldiği Galatasaray’la, 37 yaşında tekrar sözleşme yenileyen Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, kendisine ait olan bir sezonda en çok maçta gol yememe rekorunu geçtiğimiz haftaki Alanyaspor maçıyla egale etmişti. Muslera, 2011- 2012 sezonunun normal sezonunda Süper Lig’de 90 dakika oynadığı 32 karşılaşmanın 16’sında kalesini gole kapatmıştı. Tecrübeli file bekçisi, Pendikspor karşısında ise kendi rekorunu kırma şansını kaybetti.

Sınırda fire yok

Galatasaray’da Pendikspor maçı öncesi 6 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyordu. SarıKırmızılı ekipte; Davinson Sanchez, Hakim Ziyech, Sergio Oliveira, Victor Nelsson, Kerem Aktürkoğlu ve Kaan Ayhan, Pendikspor mücadelesinde sarı kart görmeleri durumunda Süper Lig’in 34. haftasında oynanacak Adana Demirspor maçında forma giyemeyecekti. Ancak sınırda fire verilmedi.

(Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum