Muslera, emekli olmak istediği takımı açıkladı

Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera, Dünya Kupası hedefleri ve kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Muslera, emekli olmak istediği takımı açıkladı
11 Ekim 2022 - 10:13 - Güncelleme: 11 Ekim 2022 - 10:33
Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera, yaklaşan Dünya Kupası öncesi açıklamalarda bulundu. Muslera, Dünya Kupası öncesi hazır olduğunu dile getirirken, futbol kariyerini noktalamak istediği kulübü de açıkladı.

Dünya Kupası hakkında konuşan Muslera ''Dünya Kupası yaklaşıyor. Her zaman en iyi şekilde hazırlanıyorum. Dünya Kupası'na hazırlanmak ve orada oynamak inanılmaz. Bundan çok büyük zevk alıyorum. Oraya en iyi şekilde gideceğim. Benim için önemli olan geçirdiğim iki kötü sakatlıktan sonra Dünya Kupası'na sağlıklı bir şekilde gitmek. Benim yaşımda fiziksel sorunları her zaman yaşabilirsiniz. Milli takım şu an geçiş aşamasında. Bu gittiğim 4. Dünya Kupası olacak. Benim için çok büyük bir gurur'' dedi.

''Futbolu Montevideo Wanderers'da bitirmek isterim''

Futbolu Montevideo Wanderers'ta bitirmek istediğini de söyleyen Fernando Muslera ''Bugün kendimi fiziksel olarak çok iyi hissediyorum ve üst düzeyde rekabet etmek istiyorum. Tabii ki futbolu başladığım yer olan Montevideo Wanderers'da bitirmek isterim. Ama Galatasaray ile 2 yıl daha sözleşmem var. Kulübün ve ülkenin bana verdiklerine saygı duyma niyetindeyim. Montevideo Wanderers'da emekli olmayı istememin sebebi futbola orada başladığım içindir. Eğer Nacional'e dönme ihtimalim varsa, hayatımın en iyi altı ayını yaşadığım yere de gidebilirim. Zamanı geldiğinde bir karar vereceğim'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum