Muslera için yeni karar!

Galatasaray, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Fernando Muslera'nın sözleşmesini 1 yıl daha uzatmak için girişimlere başladı.

Muslera için yeni karar!
14 Şubat 2024 - 10:22
Avrupa'da ve Süper Lig'de yoluna emin adımlarla devam eden Galatasaray'da gözler sözleşmesi sona erecek olan futbolculara çevrildi.

Sarı-kırmızılılarda bu isimlerin başında Galatasaray'da efsaneleşen Fernando Muslera geliyor. 2011'de geldiği Galatasaray'da 13. yılına giren Fernando Muslera'nın sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

Muslera teklif bekliyor

Galatasaray, Uruguaylı eldivenin kapısını henüz yeni bir kontratla çalmadı. Kariyerine Galatasaray'da devam etmeye sıcak bakan 37 yaşındaki Muslera da teklif bekliyor.

1 yıllık kontrat, indirim

Yönetim ve teknik heyetin bu konuda henüz adım atmaması endişelendirse de önümüzdeki günlerde görüşmelerin başlaması bekleniyor. Sarı kırmızılı kurmaylar, Muslera için kısa süreli bir öneriyle gitmeyi planlıyor.

Haziran'da 38 yaşında olacak Uruguaylı efsaneye 1 yıllık kontrat önerilecek. Galatasaray yönetimi, 2.5 milyon euro kazanan Muslera'dan ayrıca ciddi bir indirim de talep edecek.

Galatasaray karnesi

37 yaşındaki Muslera, 492 kez forma giydiği Galatasaray'da toplamda 15 kupa kazanmayı başardı.

(Sabah)

YORUMLAR

  • 0 Yorum