Muslera'nın dönüş tarihi açıklandı

Çaykur Rizespor ile oynanan maçta geçirdiği talihsiz sakatlığın ardından ameliyat olan Fernando Muslera için dönüş tarihi açıklandı.

Muslera'nın dönüş tarihi açıklandı
16 Haziran 2020 - 14:09 - Güncelleme: 16 Haziran 2020 - 16:52

Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera, Rizespor ile oynanan maçta talihsiz bir sakatlık yaşamış ve ameliyat geçirmişti. Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, Muslera'nın ameliyatının ardından yıldız ismin geri dönüş tarihi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Muslera'nın yaklaşık 6 ay içinde sahalara döneceğini söyleyen Yener İnce, 'Herhangi bir sıkıntı, komplikasyon yaşanmadan bitirdik. Kötü ve şanssız bir sakatlık. Aynı sahada Emre Akbaba da benzer bir sakatlık yaşadı. Hemen hemen aynı sakatlık. Çok güzel bir ekip çalışmasıyla ameliyatı gerçekleştirdik. Şu anda dinleniyor ve iyi durumda. Herhangi bir sıkıntısı yok. Bugün buradayız ama yarın veya diğer gün çıkabileceğiz' ifadelerini kullandı.

Fatih Terim: ''Tabii ki eksikliğini hissedeceğiz''

Fatih Terim de Muslera'yı ziyaret ettikten sonra basın mensuplarına kısa bir açıklama yaparken 'Kendisi gayet iyi. Ameliyatı da çok başarılı geçmiş. Eşiyle, kendisiyle oturduk. Olabilecek en iyi şekilde. Muslera bizim için sadece bir kaleci olmaktan öte önemli şeyler ifade ediyor. Tabii ki eksikliğini hissedeceğiz. İnşallah en kısa zamanda aramıza dönecek. Böyle durumlarda artık olduktan sonra 'Allah beterinden saklasın' demek gerekiyor. İnşallah bir an önce ayağa kalkar ve ailesi olan Galatasaray'a kavuşur. Muslera, 2011'de aldığımızdan bu yana Türkiye'de her türlü hareketiyle sevilen bir figür. Galatasaraylılar için de diğer takım taraftarları için de çok önemli. Hem sporculuğuyla hem de futboluyla herkesin sevgisini kazanmış bir isim. Ülkemizin bu konulardaki hassasiyetini de başka hiçbir ülkede görmüyorum. Kendim yattığım zaman da aynısı olmuştu. Herkesin aynı anda kanat germesi, güzel dileklerde bulunması hiçbir ülkede olacak bir şey değil. Muslera da bunu hak eden bir sporcu' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum