Muslera yerine kaleci transferi

Luyindama ile çarpıştıktan sonra sahayı sedye ile terk eden deneyimli kaleci en az 2,5 ay sahalardan uzak kalacak. Ocakta kaleye mutlaka takviye yapması gereken sarı kırmızılılar sezon başında da gündeme gelen İrfan Can Eğribayat için Göztepe ile masaya oturacak.

Muslera yerine kaleci transferi
15 Aralık 2021 - 03:37 - Güncelleme: 15 Aralık 2021 - 08:39
Fernando Muslera'nın yaşadığı sakatlık Galatasaray'da devre arası için transfer planlarının da yeniden güncellenmesine neden oldu. Artık sarı kırmızılılarda Gedson Fernandes ile birlikte kaleci transferi listenin ilk sırasına oturdu. Listenin başında ise Göztepe’nin file bekçisi İrfan Can Eğribayat var.

Göztepe’ye para artı takas önerilecek

Sezon başında da İrfan Can Eğribayat’ı gündemine alan G.Saray oyuncuyu kadrosuna katmakta bu kez kararlı. Sarı kırmızılılar, genç kaleci için Ocak ayında Göztepe ile masaya oturacak.

G.Saray, İzmir temsilcisini ikna etmek adına para artı takas formülü ile İrfan Can transferine nokta koymayı hedefliyor. Öte yandan Trabzonsporlu Uğurcan Çakır ve F.Bahçeli Altay Bayındır sosyal medya hesabından Muslera için geçmiş olsun mesajı yayınladı. Adı G.Saray ile anılan İrfan Can da “Geçmiş olsun abim” paylaşımı yaptı. (Kaynak: Hürriyet)

YORUMLAR

  • 0 Yorum