Mustafa Cengiz'den transfer, İrfan Can ve limit sözleri

Mustafa Cengiz, GS TV ekranlarında gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulundu. Mustafa Cengiz, transfer dönemi, yeni transferlei, limit konusu ve İrfan Can Kahveci transferi hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Mustafa Cengiz'den transfer, İrfan Can ve limit sözleri
04 Şubat 2021 - 15:17
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, GS TV ekranlarında gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulundu. Mustafa Cengiz geride kalan transfer dönemiyle ilgili de dikkat çekici ifadeler kullandı.

Mustafa Cengiz, TFF'ye seslenirken limitlerle ilgili ''TFF'ye sesleniyorum, limitlerdeki son durum açıklansın. Biz limitler içinde kaldık. Soruyorum; 21 kulüp var. Hangi kulübün, ne kadar açığı var. Açıklanmadı. Dediler ki, mahremiyet. Yahu kardeşim benim 490 küsür, öbürünün 350 küsür limiti var. Bu aldatıcı. İnsanlar zannediyor ki, ben 490 harcayabilirim. TFF limit aşanlara ceza vermek zorunda. TFF bizim milli kuruluşumuz, bizim kuruluşumuz. Ben TFF'yi zora sokmam. Adil olması için her desteği veririm. Bir camiadan korkup kuralları ertelemek bir ülkenin gelecek kuşakların vicdanını ve ahlakını öldürür'' ifadelerini kullandı.

İrfan Can Kahveci transferinde yaşananlar

İrfan Can Kahveci transferindeki bazı detayları da anlatan Cengiz, ''Göksel Gümüşdağ ile konuştum. 'Tamam Gökselciğim, hayırlısı olsun' dedim. Çocuk 'Ne diyor?' dedim. 'Onu halledeceğiz' dedi' şeklinde konuştu.

Omar'ın sözleşmesinin askıya alınmasıyla ilgili de konuşan Cengiz, ''Nasıl biz Emre Akbaba sakatken tam maaş ödedik. Sevgili Muslera sakatken tam ödüyorduk, Omar'a da ödeyeceğiz. Sakat adama teklif bile etmedik. Utandık. O hazır olduğu halde bile. Kendimizden utandık. Galatasaray'da, Türk kültüründen geleneğinde bu yok'' dedi.

Fatih Terim'in 'Yakında yeni transfer listesini açıklayacağız' sözlerini de değerlendiren Mustafa Cengiz ''Hocam orada çok güzel bir ironi yaptı. Bir daha siz bizi beklemeyin, siz önceden çalışın dersinize diyor. Çok güzel ironi ve espri. Hocama tebrikler'' ifadelerini kullandı.

Yeni transferler; Onyekuru ve Mohamed

Onyekuru ve Mostafa Mohamed transferlerini de değerlendiren Cengiz ''Onyekuru 5 aydır yatıyor, bizde bile şüphe vardı. Biz de çok seviyoruz, sempatik ve düzgün bir insan. Çok üzülerek ayrıldı. Hocam da çok üzüldü. Adam herkesi utandırdı kardeşim. Ey Onyekuru, utandırmaya devam et herkesi. Mustafa Muhammed olayı çok büyük olay. Neler yaşadığımız bir Allah, bir biz biliriz. Mısır halkı da kendine göre haklı. En değerli oyuncuları. Vurduğu kafayı gördünüz, adeta bir Metin Oktay kafası'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum