Mustafa Kapı'nın imza atacağı kulüp

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'tan Burak Yılmaz'ı kadrosuna katan Lille, Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Mustafa Kapı ile de 5 yıllık sözleşme imzaladı. 17 yaşındaki genç futbolcunun transferi önümüzdeki günlerde resmi olarak duyurulacak.

Mustafa Kapı'nın imza atacağı kulüp
04 Ağustos 2020 - 10:45
Kadrosunda Yusuf Yazıcı, Zeki Çelik ve Ferhat Çoğalan'ı bulunduran Lille, geçtiğimiz günlerde Burak Yılmaz'ı transfer etmişti. Fransız ekibi, Galatasaray ile olan sözleşmesi biten Mustafa Kapı'yı da aldı.

17 yaşındaki genç futbolcunun, Lille ile 5 yıllık anlaşmaya vardığı ve resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılacak ifade edildi.

2014 yılında Denizlispor altyapısından Galatasaray altyapısına gelen Mustafa Kapı, 2018/19 sezonunda Galatasaray'ın Sivasspor ile oynadığı maçın son dakikasında Feghouli'nin yerine oyuna dahil olarak, 16 yıl 4 ay 15 günle Süper Lig tarihinde sarı-kırmızılı formayı giyen en genç oyuncu unvanını almıştı.

Galatasaray ile anlaşamayan Mustafa Kapı, Ligue 1'in yolunu tuttu. Öte yandan Mustafa Kapı'nın transferi sonrası Lille'deki Türk futbolcu sayısı da 5'e çıktı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum