Mustafa Kaplan: Altay'a yurt dışından teklif var

Ankaragücü Teknik Direktörü Kaplan Altay için, "Beşiktaş ve Galatasaray yurt içinden isteyen takımlar. Trabzonspor da istiyordu ancak kendi kalecileri aşama kaydedince vazgeçtiler." açıklamasını yaptı.

Mustafa Kaplan: Altay'a yurt dışından teklif var
10 Mayıs 2019 - 17:29 - Güncelleme: 10 Mayıs 2019 - 17:35

Özellikle Fenerbahçe maçında yaptığı kurtarışlarla bir anda Türkiye'nin gündemine oturan ve başarılı bir sezonu geride bırakmak üzere olan MKE Ankaragücü'nün file bekçisi Altay Bayındır'a talipler var.

MKE Ankaragücü'nün teknik direktörü Mustafa Kaplan, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı adlı programa bağlanarak Altay Bayındır'a gelen teklifleri açıkladı. Programın sunucusu Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Kaplan'ın, Altay Bayındır hakkında söyledikleri şu şekilde:

"Galatasaray ve Beşiktaş da istiyor"

"Altay'ın isteyenleri var. Yurt dışından da 4 tane teklif var. Yurt içinden de teklif var. Bunun kararını yönetim kurulu verecek. Altay ülke için değerli bir kaleci. Kulübe maddi olaya katkısı varsa gitmesini isterdim. Onun altında da bekleyenler var. Yurt dışından hangi takımların istediğini söylemeyeyim."

"Beşiktaş ve Galatasaray yurt içinden isteyen takımlar. Trabzonspor da istiyordu ancak kendi kalecileri aşama kaydedince vazgeçtiler."

MKE Ankaragücü Altyapısı'ndan yetişen 21 yaşındaki Altay bu sezon sarı-lacivertli formayla 19 resmi maça çıktı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum