Mustafa Pektemek Bursa yolcusu mu?

Başakşehir yenilgisi sonrasında Bursaspor Başkanı Ali Ay, kadroyu güçlendirmek için kolları sıvadı. Beşiktaş'ta forma şansı bulamayan Mustafa Pektemek'i kadroya katmaya çalışıyor.

Mustafa Pektemek Bursa yolcusu mu?
18 Ağustos 2017 - 12:35

Editör: Mehmet BAŞKAN

Başakşehir yenilgisi sonrasında Bursaspor Başkanı Ali Ay, kadroyu güçlendirmek için kolları sıvadı. Beşiktaş'ta forma şansı bulamayan Mustafa Pektemek'i kadroya katmaya çalışıyor. Beşiktaş'ta hücum hattında rotasyon içerisinde dahi kendisine yer bulma ihtimali düşük olduğu için Mustafa Pektemek'in transfere olumlu yaklaştığı iddia ediliyor.

Mustafa Pektemek Bursaspor'a mı gidiyor

Bursaspor'un kanat da oynayabilen yerli golcü arayışında ibre Mustafa Pektemek'i gösterdi. Beşiktaş'ta da forma şansı bulamayacak olan Pektemek'in Bursa'ya kiralanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ancak Beşiktaş yönetiminin oyuncuyu bonservisi ile göndermek istediği öğrenildi. FFP konusunda sıkıntı yaşamamak için Pektemek'i kiralık değil, bonservisi ile göndermenin yolu aranıyor.

Bursaspor'un FFP kıskacında olmaması, bonservis ile transferin gerçekleşmesi için pozitif bir etken olarak görülüyor. Birkaç gün içerisinde Mustafa Pektemek'in transfer konusu netleşecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum