''Mutlu son için çok büyük adım''

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, 2-1 kazanılan Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu.

''Mutlu son için çok büyük adım''
23 Ocak 2022 - 22:11
Trabzonspor'un deplasmanda Galatasaray'ı 2-1 yendiği maçın ardından Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu ve taraftarlara mesaj gönderdi. Avcı, şu sözleri kullandı;

Oyunu ikinci yarı itibarıyla domine eden bir takım kimliğine döndük. Baka'yla golü bulduk. Geçen hafta 2 penaltı kaçırmış bir oyuncuya herkesin sahip çıkması, bizim nasıl bir aile olduğumuzu gösterdi.

15 aydır Trabzonspor teknik direktörüyüm. Burada geçen sene aldığımız beraberliğin haricinde bütün İstanbul takımlarına karşı, bugün de dahil kazandık. 

''Hiçbir şey kazanmadık''

Şampiyon olmadık, hiçbir şey kazanmadık. Üstüne basa basa söylüyorum. Mutlu sona ulaşabilecek, çok büyük bir adım attık bugün içeride. Zafere giden yol gül bahçesi değil, dikenler var. 2 beraberlik, arkasından bu galibiyet çok değerli oldu.

Trabzon şehri, duygularını çok yoğun yaşayan bir şehir. Ben de böyleyim. Trabzonspor, çok önemli işler yapıyor. Puan olarak, istatistik olarak rekorlar kırıyor. Rica ediyorum, başından sonuna kadar Trabzonspor'un her oyuncusuna sonuna kadar destek olsunlar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum