N. Bakü - Galatasaray muhtemel 11'ler

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu'nda Netfçi Baku ile kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

N. Bakü - Galatasaray muhtemel 11'ler
17 Eylül 2020 - 16:08 - Güncelleme: 17 Eylül 2020 - 19:09
UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu'nda Netfçi Baku ile Galatasaray kozlarını paylaşacak.

Bakü Olimpiyat Stadyumu'nda saat 19:00'da oynanacak karşılaşmayı İskoç hakem Kevin Clancy yönetecek. Mücadele Smartspor'dan naklen yayınlanacak. Mücadeleyi kazanan takım, bir üst turda Renova-Hajduk Split maçının galibiyle eşleşecek.

Muhtemel 11'ler

Galatasaray:
Fatih Öztürk, Omar, Luyindama, Marcao, Saracchi, Taylan, Emre, Belhanda, Babel, Feghouli, Diagne

Netfçi: Aqil, Cabir, Mamadou, Anton, Thallyson, Namiq, Emin, Sabir, Kane, Yusuf, Steven
Takımların son durumu

Son yıllarda büyüyen bir kulüp yapısına sahip olan Netfçi Baku, UEFA Avrupa Ligi ilk turunda Kuzey Makendonya ekibi Shkupi'yi 2-1 mağlup etti ve Galatasaray'ın rakibi oldu. Azerbaycan takımı, elbette Galatasaray'ın kalitesiyle kıyaslanmayacak durumda ancak tarihlerinin en önemli maçlarından birini oynayacakları sebebiyle konsantrasyon bakımından üst düzeyde olacaklar.

Ligde açılışı görkemli oldu

Pandemi sonrası yaşadığı sorunların ardından geçen sezonu 6. sırada bitirebilen Galatasaray, yeni macerasına görkemli bir başlangıç yaptı. Orta sahaya beklenen transferlerin yapılmaması sebebiyle sorunlar yaşayacağı düşünülen sarı-kırmızılılar, Arda, Emre, Belhanda, Feghouli ve Falcao'nun iyi uyumuyla tatmin edici bir oyun ortaya koymayı başardı. 

Galatasaray'da yeni transfer kadroda yok

Kadroda yeni transfer Oghenekaro Etebo, Yunus Akgün ve Ali Yavuz Kol yer almadı.

Galatasaray'ın Neftçi Bakü maçı kamp kadrosunda şu oyuncular yer aldı:

Şener Özbayraklı, Omar Elabdellaoui, Taylan Antalyalı, Ryan Babel, Radamel Falcao, Younes Belhanda, Martin Linnes, Ryan Donk, Ömer Bayram, Jimmy Durmaz, Christian Luyindama, Okan Kocuk, Marcelo Saracchi, Marcao Teixeira, Emre Kılınç, Arda Turan, Jesse Sekidika, Sofiane Feghouli, Mbaye Diagne, Fatih Öztürk.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum