N'Diaye'den Galatasaray açıklaması

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Badou N'Diaye'den Sarı-Kırmızılılar ile ilgili açıklama geldi.

N'Diaye'den Galatasaray açıklaması
28 Temmuz 2017 - 10:56 - Güncelleme: 28 Temmuz 2017 - 10:59

Bafetimbi Gomis, Younes Belhanda, Maicon ve Mariano transferleriyle güçlenen Galatasaray, orta sahasını kuvvetlendirmek için de çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda Sarı-Kırmızılılar, Osmanlıspor'dan Badou N'Diaye'yi de alternatiflerden biri olarak belirlerken Senegal oyuncudan bir açıklama geldi. 

"FORMA GİYMEYE HAZIRIM"

Sporx'in haberine göre Galatasaray'da forma giymek istediğini belirten başarılı oyuncu, "Eğer kulüpler anlaşırsa hemen sarı-kırmızılı formayı giyerim" ifadelerini kullandı. Yine iddiaya göre Cimbom'da sportif direktör Cenk Ergün'ün Osmanlıspor ile görüştüğü ve ilk etapta 5 milyon Euro'luk teklif yaptığı belirtildi. 

SONRAKİ SATIŞTAN PAY İLE ÇÖZMEK İSTİYORLAR

27 yaşındaki orta saha oyuncusu için 10 milyon Euro bonservis bedeli talep eden Osmanlıspor, yüksek maaşları sebebiyle Galatasaray'dan herhangi bir oyuncu istemiyor. Sarı-Kırmızılar'ın ise aradaki bonservis bedelini ise Ankara ekibine sonraki satıştan pay vererek çözmek istiyor. 

42 MAÇA ÇIKTI

Geçtiğimiz sezon çok istikralı bir performans sergileyen Badou, 42 maça çıkarken 7 gol atıp 3 de asist yaparak takımının 10 golüne katkı sağladı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum