Nabil Dirar'ın menajerinden transfer açıklaması

Fenerbahçe'de Yönetim tarafından kadro dışı bırakılan Nabil Dirar ile ilgili menajeri Fouad Ben Kouider, Anderlecht maçı öncesinde Belçika basınına açıklamalarda bulundu.

Nabil Dirar'ın menajerinden transfer açıklaması
25 Ekim 2018 - 16:59 - Güncelleme: 25 Ekim 2018 - 18:19

Fenerbahçe Yönetimi tarafından Volkan Demirel ve Aatif Chahechouhe ile birlikte kadro dışı bırakılan bir diğer isim de Faslı sağ kanat oyuncusu Nabil Dirar'dı.

2017-18 sezonu başında Monaco'dan 3,5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında sarı- lacivertli takıma transfer olan Nabil Dirar, bu karara sosyal medya paylaşımlarıyla tepki göstermişti.

Dirar; karar sonrası resmi Instagram hesabından "Bir aslan asla ölmez. Mesajlarınız için teşekkürler..." şeklinde paylaşımda bulunmuştu.

Fenerbahçe formasıyla çıktığı 40 resmi maçta 5 gol kaydeden Dirar daha sonra Fas Milli Takımı'nda antrenman yaptığı sırada gülümserken çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak altına da "Elhamdülillah kimse benden gülümsememi alamaz." diye yazmıştı.

32 yaşındaki futbolcunun bu paylaşımlarına sarı-lacivertli taraftarlar büyük tepki gösterirken Faslı oyuncunun yeni adresinin neresi olacağı ise en büyük merak konusu olmuştu.

Dirar'ın menajeri Fouad Ben Kouider ise daha önce Faslı oyuncunun Toulouse'a asla gitmeyeceğini söylerken konuyla ilgili yeni bir açıklama daha yaptı.

Anderlecht maçı öncesinde Belçika' gazetesi Het Nieuwsblad'a konuşan Kouider, Nabil Dirar'ın geleceğine ilişkin sorulara şu yanıtları verdi:

"Kulübün verdiği mesaj açık. Ocak ayında Dirar için bir çözüm bulup bulamayacağımıza bakacağız. Belçika'ya dönme ihtimalini de asla dışlamıyoruz. Ancak Nabil'in şu an Fenerbahçe'yle çok iyi bir kontratı var. Nabil, Monaco'da yıllarca takımın önemli bir parçası olarak yer aldı. Dolayısıyla Nabil'e pek çok ülkeden ilgi olabilir. Bizim için Belçika'da Anderlecht'e karşı oynayıp kendini gösterememesi büyük şanssızlık. Brüksel'de doğduğu için böyle bir maçta oynamak kendisi için çok özel olacaktı. Ne var ki maçı İstanbul'da televizyondan takip edecek." 

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

YORUMLAR

  • 0 Yorum