Nabil Dirar şampiyonlukta kararlı

Fenerbahçe'nin Faslı futbolcusu Nabil Dirar, sarı-lacivertli ekibin sezonu şampiyon olarak tamamlayacağı konusunda şüphesinin olmadığını belirtti.

Nabil Dirar şampiyonlukta kararlı
30 Ağustos 2017 - 12:43 - Güncelleme: 30 Ağustos 2017 - 14:11

Fenerbahçe'nin Faslı futbolcusu Nabil Dirar, şampiyonluk konusunda kararlılığını belirtti. Fenerbahçe'nin sezonu şampiyon olarak tamamlayacağı konusunda şüphesinin olmadığını belirtti.

Nabil Dirar, Fenerbahçe'nin yeni bir takım olmasından dolayı sezona şanssız bir giriş yaptığını belirtti. Faslı futbolcu, "Takımımız kendini günden güne geliştiriyor. Öğreniyoruz, birbirimizi tanıyoruz. Adım adım üstüne katarak ilerliyoruz. Sezona şanssız bir başlangıç yaptık ama bunu bir geçiş dönemi olarak değerlendirmeliyiz. Çalışmalarımızın karşılığını, sezon sonunda mutlaka alacağız." dedi.

Taraftardan destek istedi

Şampiyonluğa inancı olan Nabil Dirar, şampiyon olabilmek için taraftarın desteğini istedi. Dirar, "Bütün dersleri çıkarıp, kafamızı kaldırıp Süper Lig’e ve Türkiye Kupası’na odaklanacağız. Taraftarlarımızdan ricam; Avrupa’dan elenmiş olmamıza rağmen, bize her zaman destek olmaları. Bu takıma çok güveniyorum. İyi bir takım olacağız. Saha içinde her şeyi yapıp şampiyon olacağız." dedi.

Monaco günleri

Faslı futbolcu, Monaco ile zor günler de yaşadıklarını ama sonunda PSG'nin olduğu bir ligde şampiyonluk yaşadıklarını belirtti. Faslı golcü, "Monoca’da 2. Ligi gördüm, 1. Ligi gördüm. Ligi şampiyon tamamladık; o duyguyu tattım, hem de Paris Saint Germain gibi saygı duyduğum bir kulübün önünde lider tamamladık. Kolay değildi." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum