Nasri attı, Antalyaspor 1 puan aldı

Flaş transfer Samir Nasri’nin ilk kez sahaya çıktığı maçta Antalyaspor, ligin yeni ekibi Yeni Malatyaspor’la 1-1 berabere kaldı.

Nasri attı, Antalyaspor 1 puan aldı
26 Ağustos 2017 - 21:27

Samuel Eto’o’nun asist yapıp maçta yeni transfer Samir Nasri’nin gol attığı maçta Antalyaspor, Yeni Malatyaspor deplasmanından1 puan çıkardı.

Ve Nasri sahnede

Manchester City’den transfer Samir Nasri’nin ilk 11’de başladığı maçta Antalyaspor maça iyi başladı. Deplasmanda rakip kaleye gitmekte genellikle sorun yaşamayan konuk ekip, golü 20 dakikada buldu. Dünya yıldızı Eto’o’nun ara pasında topla buluşan yeni transfer Samir Nasri, şık bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Bu golden sonra oyun üstünlüğü ve top hakimiyetini eline geçiren ev sahibi Yeni Malatyaspor, rakip kalede tehlike yaratsa da beraberlik golünü bulamadı.

Son anda gol geldi

İkinci yarı ise iki ekip adına da zor geçti. Skoru dengelemek için Antalyaspor kalesine giderken riskler alan ev sahibi takım, savunmasında önemli boşluklar verdi. İki tarafında ikişer net gol pozisyonu buduğu ikinci yarının 87.dakikasında skor dengelendi. Malatya ekibinin forveti Khalid Boutelid topu ağlara gönderdi. Geri kalan dakikalarda gol olmazken Yeni Malatyaspor ile Antalyaspor 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla 4 puana ulaşan ev sahibi, 7.sıraya yükselirken, Antalyaspor 14.lükte kaldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum