Nazifoğlu: Podolski gidiyor Rodrigues geliyor

Galatasaray'da Yönetim Kurulu üyesi Levent Nazifoğlu Antalya kampında önemli açıklamalarda bulundu

Nazifoğlu: Podolski gidiyor Rodrigues geliyor
07 Ocak 2017 - 09:00

Galatasaray'da Yönetim Kurulu üyesi Levent Nazifoğlu Antalya kampında önemli açıklamalarda bulundu. Nazifoğlu; Lukas Podolski ve Garry Rodrigues transferleriyle ilgili net ifadeler kullandı.

Galatasaray'da son dakika transfer gelişmesi: Antalya'da devre arası kampında hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da Yönetim Kurulu üyesi Levent Nazifoğlu, oldukça önemli açıklamalarda bulundu. 

Nazifoğlu, Podolski'nin yüksek ihtimalle Çin'e gideceğini, transfer gündeminin başında yer alan PAOK'un oyuncusu Garry Rodrigues'in transferinin ise bittiğini belirtti. 

Nazifoğlu, gazetecilerle yaptığı sohbet toplantısında Alman yıldız Lukas Podolski'nin Çin'e transfer olmak üzere olduğunu, ancak bu transferin Türkiye'deki ara transfer dönemi bitmeden gerçekleşmesi gerektiğini belirtirken, PAOK'un kanat oyuncusu Garry Rodrigues transferinin ise bittiğini söyledi.

LEVENT NAZİFOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI ŞÖYLE:

Sakatlarımız var. Ancak hepsi Konya maçına yetişiyorlar. Onun için bir handikapımız yok. Kalecilerin normal antrenmanlarını yapıyoruz. Cenk ve Muslera yetişecek. Konya maçında olacaklar. Muslera'ya özel eldiven yapıyorlar. İki parmağı içine alacak şekilde 4 parmaklı olacak.

"TRANSFERLER KİNCİ YARIYA YETİŞECEK"

"Garry Rodrigues kampa yetişecek" dedik ama fiyatta bir düşme olmadı. PAOK'la sonunda anlaştık. Rodrigues’i izleme komitesi buldu. Hocaya söyledik ve beğendi. 

Ahmet Çalık konusu ise tam olarak kapanmadı. Ona 2 milyon Euro teklif yaptık top Gençlerbirliği'nde. Onlar da biraz indiler belki bir arada buluşuruz. Ahmet Çalık dışında yerli alternatifimiz yok. Çalık bir yerde çok iyi olacak. 

Vitor Hugo da olabilir. İki üç daha stoper var yabancı. 

"PODOLSKI AYRILMAK İSTİYOR"

Podolski'nin transferi imza aşamasına kaldı. Biz oyuncumuzu satmak istemiyoruz ama onun gitmek gibi bir isteği var. 

Yasin'e kapılarımız kapanmadı. Zaten onun cezası süreli bir ceza, döndükten sonra bakacağız. Onun söylediği, "Tuzla maçında onu çok tahrik etmişler kendini tutamamış." 

"ANDERSEN GÜNDEMİMİZDE YOK"

Andersen gibi bir isim gündemimizde yok.  Sneijder'e teklif var, ama gitmesine sıcak bakmıyoruz. 

Terör olayları bizi etkiledi. Terör yüzünden Vidal de etkilendi. Gelmeyen böyle çok oyuncu var. 

Biz şampiyonlukta bir numaralı favori değiliz. Dört takım arasındaki favorilerden biriyiz.

Chedjou da gittikten sonra baya açığımız olacak. FFP’de. Poldi giderse bonservis bedeli sayılmıyor. 

"MEHMET EKİCİ'YLE HİÇ İLGİLENMEDİK"

Eto'o'yu ve Mehmet Ekici'yi hiç istemedik. Babası geldi ama biz kendisiyle ilgilenmedik. Sinan Gümüş'le takas istediler biz Sinan'ı vermek istemedik. 

Bruma ile sözleşme uzatmayı düşünüyoruz. Ara transfer sonrası bütçemize göre Bruma ile oturup yeni sözleşme için konuşacağız. 

Drogba yaşlı ve dolasıyla böyle bir hamlemiz yok. 

"HINCAL ULUÇ ARKADAN VURUYOR"

Hıncal Uluç herkesi arkadan vurduğu için öyle yapıyor. Alp abi ile yeni konuştum. Arabistan'a gelmek istedi. Ama vizesi olmadığı için gelemiyor. Ben kimseyi arkasından vurmadım. Ben onun kendisi gibi değilim. Onu okumuyorum, ama yakamızı bırakmıyor. Yazdıklarının yüzde 80’i yanlış. Yanlış haberi verdiğini de ona ispatlarım. Hayal dünyasında yaşıyor ya da aldığı ilaçlar da etki ediyor olabilir.

Suudi Arabistan'daki maçtan para olarak iyi para kazanmayabiliriz ama iyi bir pazar. Sponsorluk anlaşması çok olur. Galatasaray adına konuşulması gerekirse yine konuşmaya devam edeceğim. 9 maç ceza aldım, bir daha olursa yine konuşacağım. 

Bütün ülke hakemler hakkında konuştu bir ben mi suçluyum. Fenerbahçeli yöneticiler de bir çok soru sordular. Federasyon'un da onları cevaplaması lazım, ben de merak ediyorum. 

"SI