Ndongala 'Kebap' tutkunu çıktı

Kasımpaşa forması giyen Ndongala, Süper Lig'in kalan haftalarındaki hedeflerini anlatırken, Türkiye'de en sevdiği yemeğin kebap olduğunu söyledi.

Ndongala 'Kebap' tutkunu çıktı
03 Haziran 2020 - 10:30

Süper Lig'de Kasımpaşa forması giyen Dieumerci Ndongala, Hürriyet'in Instagram yayınına konuk oldu ve açıklamalarda bulundu. Kasımpaşa'ya transfer olduğu dönemi ve ligin kalanındaki hdeflerini anlatan Dieumerci Ndongala, en sevdiği yemeğin de kebap olduğunu dile getirdi.

Süper Lig ve Kasımpaşa hakkında konuşan başarılı oyuncu 'Kasımpaşa'ya ilk geldiğimde durum biraz karışıktı. Teknik direktör değişikliği oldu. Bu değişikliklere adapte olmam biraz zaman aldı. Fiziksel olarak da hazır değildim. Ardından her maç daha iyi performans göstermeye başladım. Son haftalarda iyi bir form yakalamıştık. Bu aranın bizim için iyi olmadığını söyleyebilirim. Hem bireysel olarak o performansımıza geri dönmek hem de takım olarak kalan 8 haftada elimizden gelenin hen iyisini yapmak istiyoruz. İçimizde bulunduğumuz durumda yapabileceğimiz en iyi şey kalan 8 haftada iyi sonuçlar almak olacak. Ardından gelecek hakkında konuşuruz ama şimdilik düşündüğümüz şey kalan 8 hafta olacak'  ifadelerini kullandı.

Türkiye'den daha önce de teklif aldığını söyleyen Ndongala, 'Türkiye'ye daha önce de gelebilirdim. Tekliflerden en iyisini seçme opsiyonum oluştu ve en iyisini seçtim. Birkaç sene önce de Türkiye'ye gelebilirdim ama şu an olduğum durumdan çok mutluyum. Kasımpaşa, hem takım yapısı hem de tesisleri ile daha üst klasmana oynayabilecek bir takım. Kendimi şanslı hissediyorum'  dedi.

Adana kebabını çok sevdiğini belirten Ndongala, 'Karantinada en çok yemek yapmayı özledim. Gol atmaktan çok asist yapmayı seviyorum. İstanbul'da en sevdiğim semt Etiler. Restorant var orada bir tane ama ismini söylemeyeyim. En sevdiğim Türk yemeği Adana kebap'  şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum