"Ne yapmak istiyorsun Lucescu"

Ukrayna Milli Takımı’nın eski teknik direktörü Markevych, Avrupa Ligi’ndeki yenilgiyi Fenerbahçe’nin sert oyununa bağlayan Lucescu’yu sert bir dille eleştirdi.

"Ne yapmak istiyorsun Lucescu"
11 Eylül 2022 - 13:09
Ülker Stadı’ndaki maç sonrası, “Fenerbahçe sert oynadı. Bir oyuncum hastanelik oldu. Kalecim dizinden sakatlandı” diyen Lucescu, Rumen medyasına açıklamada da Fenerbahçe’yi eleştirdi.

Tecrübeli teknik adam, “Bu, futbol değildi. Avrupa düzeyindeki takımlar böyle oynamıyor. Fenerbahçe oyunun birçok kuralını çiğnedi. Aşırı agresiflik gösterdiler. Fenerbahçe maçı bir Boğa güreşi gibiydi” dedi. Ukrayna Milli Takımı’nın eski teknik direktörü Myron Markevych ise, Dinamo Kiev’in son 3 resmi maçını da kaybettiğine dikkat çekip, bu tablonun sorumlusunun Lucescu olduğunu söyledi.

"Kendinden mi kurtulmak istiyorsun?"

Markevych, “Dinamo Kiev düşüşte olan bir takım. Yazık, bu kadar kötü olmamalılar. Orada neler oluyor bilmiyorum ama bence değişiklik öncelikle yönetim düzeyinde olmalı. Dinamo Kiev, Ukrayna’nın ulusal gururudur. Yakın zamanda kurulan bir takım olan Fenerbahçe tarafından küçük düşürüldüler. Oyuncuların ne düşündüğünü bilmiyorum, belki de bir transfer yapmayı düşünüyorlar. Lucescu’ya bakıyorum; 77 yaşındasın, ne yapmak istiyorsun. Kulübede kendinden mi kurtulmak istiyorsun? Bu oyunla veteran bir takımı bile yenebilirler mi bilmiyorum” diye konuştu.

Dinamo Kiev’in Fenerbahçe karşısında uyguladığı ‘zaman çalmaya’ yönelik futbolu, Avrupa medyasının da dikkatini çekti. The Athletic, Ukrayna ekibinin futbolcularının 90 dakikalık karşılaşmada çeşitli gerekçelerle oyunu 29 dakika 38 saniye durdurduğunu hesapladı. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum