Neden Fenerbahçe'yi tercih etti?

Fenerbahçe'ye sezon başında transfer olan Alexander Djiku, İtalyan basınına önemli açıklamalarda bulundu.

Neden Fenerbahçe'yi tercih etti?
24 Kasım 2023 - 01:02
Fenerbahçe'nin başarılı savunmacısı Alexander Djiku, İtalyan basınına verdiği röportajında dikkat çekici ifadeler kullandı. Djiku Fenerbahçe'ye transfer sürecini anlatırken Süper Lig hakkında da konuştu. 

Fenerbahçe'yi neden seçtiği hakkında da konuşan Djiku, "Fenerbahçe'nin projesi bizi çok heyecanlandırdı. Edin Dzeko, Dusan Tadic, Fred, Livakovic gibi harika isimlerle sözleşme imzalayarak ultra rekabetçi bir takım kurmak istediklerini bize anlattılar. Kulübün Avrupa'da oynayacak olması da benim tercihimde etkili olan faktörlerden biriydi. Fenerbahçe aynı zamanda çok fazla görünürlük sağlayabilen de bir kulüp. Fenerbahçe'den dev kulüplere transfer olan çok fazla oyuncu gördük. Kariyerimi geliştirmek adına en etkili takım Fenerbahçe" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in zorluk derecesini de anlatan başarılı savunmacı ''Türkiye Ligi oldukça atletik bir lig. Fransa ile kıyasladığımda Türkiye'de daha deneyimli oyuncuların da olduğunu görüyorum. Kariyerim boyunca çok iyi atmosferlerde oynadım ancak Türkiye'de tutku çok daha farklı bir noktada. Gerçekten inanılmaz bir coşku var. Stadyumlar da gayet iyi durumda. Başta Fenerbahçe olmak üzere tüm takımların her yerde çok sayıda taraftarı var. Türkiye'nin en çok taraftara sahip olan kulübü olduğumuzu düşünüyorum. Atmosfer inanılmaz'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum