Nelsson'un yerine Premier League'den stoper

Galatasaray, sezon sonunda Victor Nelsson'un takımdan ayrılması durumunda yerine Leicester City'nin stoperi Daniel Amartey'i transfer etmek istiyor.

Nelsson'un yerine Premier League'den stoper
08 Mayıs 2023 - 12:28
Yeni sezonun transfer planlamasını çok yoğun bir şekilde sürdüren Galatasaray'la gündemine neredeyse her gün yeni isim giriyor. İngiltere'den gelen haberlere göre Sarı-Kırmızılılar'ın listesine aldığı son isim Daniel Amartey oldu.

Değeri 15 milyon euro

Oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Leicester City, Amartey'in takımdan ayrılacağını açıkladı. Cimbom'un ise Ganalı stoperin menajeriyle temasa geçtiği öğrenildi.

Transfer komitesinin, çok sayıda takımdan teklif alan Victor Nelsson'un yerine stoper bakıyor.

Bu nedenle Amartey'in gündeme geldiği belirlendi. 28 yaşındaki oyuncu, Leicester formasıyla Premier Lig'de 20 maça çıktı.

Ganalı savunmacının piyasa değeri 15 milyon Euro. Ancak Amartey'le başta Inter ve Milan olmak üzere çok sayıda kulübün ilgilendiği de ifade ediliyor.

Eğer Nelsson kalırsa...

Yıldız futbolcu 2016 yılında Kopenhag'dan transfer edilmişti. Ancak yönetimin Nelsson'un takımda kalması durumunda bu transferden vazgeçebileceği de belirtiliyor.

Amartey, İngiliz ekibine 6.6 milyon euro karşılığında transfer olmuştu. Deneyimli stoper Gana Milli Takımı ile 48 müsabakaya çıktı.

Ganalı futbolcu, stoper pozisyonunun dışında sağ bek ve ihtiyaca göre ön liberoda da oynayabiliyor.

(Takvim)

YORUMLAR

  • 0 Yorum