Neto sağlık kontrolünden geçti

Sarı-Lacivertliler'in transferi konusunda kendisi ve takımı Zenit ile görüşmelere başladığını duyurduğu Portekizli futbolcu Luis Neto dün gece İstanbul'a geldi. Bugün de sağlık kontrolünden geçti.

Neto sağlık kontrolünden geçti
29 Ağustos 2017 - 13:36 - Güncelleme: 30 Ağustos 2017 - 12:36

Oyuncunun kontrollerinde kendisine; kardiyoloji, kulak-burun-boğaz, ortopedi, genel cerrahi, dahiliye ve göz muayeneleri yapıldı bunların yanı sıra kan değerlerine bakıldı.

Futbolcuya sağlık kontrolleri sırasında eko, efor, solunum fonksiyon testi gibi kardiyak ve radyolojik testler de uygulandı.

Dün gece İstanbul'a gelen Luis Neto sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçti. Neto'nun bugün kendisini Fenerbahçeli yapan sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

29 yaşındaki Portekizli yıldız 2012-13 sezonundan beri Zenit St.Petersburg forması giyiyordu.

Luis Neto kimdir?

26 Mayıs 1988'de Povoa do Varzim'de dünyaya gelen Neto, profesyonel futbola da Varzim de başladı. Daha sonra Portekiz'de Nacional forması giyen Luis Neto, 5 Ağustos 2013'te 3.65 milyon euro karşılığında İtalya'nın Siena takımına transfer oldu.

Şubat 2013'te Siena'dan Zenit'e 6.5 milyon euro karşılığında transfer olan 1.85 m boyundaki Portekizli yıldızın 30 Haziran 2019'a kadar Rus kulübüyle sözleşmesi bulunuyordu.

14 kez Portekiz A Milli Takım forması giyen Luis Neto geçtiğimiz sezon Giuliano de Paula ile birlikte Zenit'te oynamıştı. 

Not: Grafik mackolik.com dan alınmıştır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum