Neustaedter: Herkese ihtiyaç var

Fenerbahçe'nin Rus futbolcusu Roman Neustaedter, kendilerini bekleyen çok sayıda mücadelenin bulunduğunu ve herkesin formda olmasının önemli olduğunu ifade etti.

Neustaedter: Herkese ihtiyaç var
04 Temmuz 2017 - 15:32

Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren sarı-lacivertlilerin defans oyuncusu roman Neustaedter, yeni sezon hazırlıklarının, herkesin forma girebilmesi ve iyi bir performans verebilecek duruma gelebilmesi için çok önemli olduğunu söyledi. 

Çalışmaların kendisi için çok iyi gittiğini söyleyen Rus oyuncu, “Günde çift antrenman yaparak hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Bana göre sezonu iyi bir şekilde geçirebilme açısından en önemli kısımdayız. Herkesin forma girebilmesi ve iyi şekilde performans verebilecek duruma gelmesi için çok önemli bir süreçten geçiyoruz. Çünkü önümüzde bizi bekleyen çok fazla sayıda maç var. Herkesin formda olması önemli çünkü bu takımın herkese ihtiyacı var” dedi. 

“İKİSİ DE ÇOK ÖNEMLİ”

Neustaedter, yeni transferler Mehmet Ekici ve Mathieu Valbuena'yla ilgili olarak ise, “Kesinlikle her iki transferimiz de bu takıma çok büyük katkı sağlayacak. Oyunumuzu daha iyi hale getirebilmemiz açısından bu takıma mutlaka yardımları olacaktır. Mehmet Ekici'yi Almanya'dan biliyorum. Almanya'da daha önce ona karşı forma giymiştim. Tecrübeli olmasının yanında sadece 27 yaşında. O nedenle genç yaşında bu tecrübeye ulaşabilmiş başarılı bir oyuncu olarak görüyorum onu. Valbuena ise Fransa Milli Takımı'na kadar yükselmiş bir oyuncu. Hep doğru kararlar veriyor saha içerisinde. O yüzden Fenerbahçe bana göre çok doğru ve iyi iki transfer yaptı” diyerek sözlerine noktayı koydu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum