Newcastle hangi oyuncuları transfer edebilir?

Suudi Arabistan veliaht prensi Muhammed bin Selman’ın Newcastle United’ı satın almasıyla birlikte İngiliz ekibinin yapacağı transferler merakla bekleniyor…

Newcastle hangi oyuncuları transfer edebilir?
09 Kasım 2021 - 00:58

Yapacağı transferler ile takımı şampiyonluk adayı haline getirmek isteyen Arap zengin Muhammed bin Selman, Manchester United'un Amerikalı milyarder sahipleri Glazer ailesi, Chelsea'nin Rus milyarderi Roman Abrahomvic, Manchester City'nin petrol zengini patronlarını bile geride bırakmış oldu. Çılgın bir kadro kurmaya hazırlanan Selman, neler yapabilir ve bizi ne tür maceralar bekliyor.

Manchester City’nin paraya boğulmasından sonra yaptıkları malum… Peki dünyanın en zenginlerinden bin Selman, Newcastle United’a ne katabilir? İşte Arap sermayesinin can kattığı Newcastle’ın alabileceği isimler…

Gareth Bale

İspanya’da mutsuz olduğu bilinen Bale, İngiltere’yi de yakından tanıyor. Newcastle’ın ‘Para bende’ diyebilmesi için makul bir transfer. Bale'in de tekrar bir çıkış yapması için uygun adres.

Philippe Coutinho

Ekonomik sıkıntı yaşayan Barcelona, Coutinho'yu elden çıkartma planları yapıyor. Brezilyalı yıldızın da tekrar İngiltere'ye dönmek istediği iddia ediliyordu. Newcastle'ın yıldız transfer politikasına uyabilecek bir isim. Son sezonlarda düşüş içerisinde ancak İngiltere'yi ve bu ligi yakından tanıyor.

Eden Hazard

Chelsea ile oynadığı dönemde Premier League tarihine geçmiş isimlerden biri olmuştu. Ancak Real Madrid kariyeri beklediği gibi ilerlemiyor. Newcastle'ın yüksek maaşlarla kafasını çelebileceği bir futbolcu. Yıldız transfer tanımına da oldukça uyan bir isim! 

Raheem Sterling

Sterling, şu anda İngiliz futbolunun en önemli yıldızları arasında yer alıyor. Manchester City'de son zamanlarda Pep Guardiola tarafından yedek kulübesinde tutuluyor. Bu durumun kendisini üzdüğü biliniyor. Sterling ile Barcelona'nın da ilgilendiği söyleniyor ancak yüksek maaşlarla birlikte Newcastle'ın da kapısını çalması sürpriz sayılmaz.

John Stones

Manchester City'nin İngiliz stoperi Stones, hala ligin en iyi stoperleri arasında yer alıyor. Newcastle’ın savunmasını güçlendirmek için düşüneceği ilk isimlerden birisi olabilir.

Kalidou Koulibaly

Napoli’nin stoperi için tüm Avrupa devrede! Newcastle, güç gösterisi yapmak için en yüksek parayı verip ‘parayı veren düdüğü çalar’ diyebilir.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum