Newcastle'ın listesindeki Fenerbahçeli

Geçtiğimiz günlerde Prens Selman'ın satın aldığı Newcastle United, transfer piyasasına hızlı bir giriş yapmaya hazırlanırken, İngiliz ekibin transfer adayları arasında Fenerbahçe'den Altay Bayındır'ın da olduğu iddia edildi.

Newcastle'ın listesindeki Fenerbahçeli
19 Ekim 2021 - 11:34
Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Altay Bayındır'ın, Prens Selman'ın satın aldığı Newcastle United'ın transfer alternatifleri arasında yer aldığı iddia edildi.

Haber Global'in haberine göre Prens Selman'ın sahibi olduğu Newcastle United, Fenerbahçe'nin milli kalecisi Altay Bayındır'ı izliyor.

Fenerbahçe ilk 8 haftalık periyodu lider olarak geçerken, bunda Süper Lig'in en az gol yiyen iki kalecisinden biri olarak Altay Bayındır büyük rol oynadı. Başarılı kaleciyle Avrupa'dan birçok kulüp ilgileniyor.

Newcastle da listeye katıldı

Hollanda ekibi Ajax, İtalyan devi Inter de Fenerbahçe'nin başarılı genç kalecisini bir süredir takip ederken talipler listesine Arap sermayesinin geçtiğimiz haftalarda satın aldığı Newcastle United da katıldı.

20 milyon euro bonservis

Yaşanan bu gelişmenin ardından Altay için Fenerbahçe cephesi de hazırlık yaparken, yıldız eldiven için 20 milyon euro fiyat biçilmişti. Eğer Newcastle United da Altay'ı istiyorsa en az 20 milyon euroyu gözden çıkarmak durumunda kalacak.

YORUMLAR

  • 1 Yorum