Neymar'a alternatifler aranıyor

Yıldız futbolcusu Neymar’ı PSG’ye serbest kalma bedeli nedeniyle kaybetme riski olan Barcelona, alternatiflere yoğunlaştı.

Neymar'a alternatifler aranıyor
21 Temmuz 2017 - 13:15

PSG’nin 222 milyon Euro’luk serbest kalma bedelini karşılayarak Neymar’ı alma ihtimaline karşı Katalan ekibi, iki büyük yıldızı bitirmeyi hedefliyor.

BÜTÇE ÇIKTI

FFP nedeniyle Marco Veratti ve Kylian Mbappe gibi isimlerin transferlerinde yavaşlayan Barça, Avrupa basınına göre Neymar’ı elinden çıkarmak zorunda kalırsa bu iki isme formayı giydirecek. Neymar’dan 222 milyon Euro kazanma ihtimali olan Barcelona, İtalyan orta saha Veratti’ye 90, Kylian Mbappe içinse 120 milyon Euro bütçe hazırladı. Fransız ekibinin serbest kalma bedelini ödemesi durumunda Katalan ekibi, kariyerine İspanya’da devam etmek isteyen bu iki oyunuyu Barcelona’ya getirerek sükse yapacak.

NEYMAR KABUL ETTİ İDDİASI

Neymar’ın PSG’ye transferinin bir ayağı da tabiki Brezilyalı futbolcunun rızası. Geçtiğimiz dönem vergi kaçakçılığından suçlanan Neymar’ın, PSG’nin teklifine bu suçlamadan uzaklaşmak isteği nedeniyle sıcak bakıyor. PSG başkanının senelik 30 milyon Euro teklif ettiği futbolcu, vatandaşı Dani Alves’ten aldığı olumlu referans nedeniyle kariyerine Paris’te devam etmek istiyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum