Neymar'dan Barcelona'ya gönderme

Tarihin en pahalı transferi olarak Barcelona’dan PSG’ye geçen Brezilyalı yıldız Neymar, yıldızlaştığı maçın ardından konuştu.

Neymar'dan Barcelona'ya gönderme
14 Ağustos 2017 - 10:47

1 gol 1 asist yaptığı Giungamp maçın ardından açıklamalarda bulunan Neymar, eski kulübüne de göndermede bulundu. PSG formasıyla çıktığı ilk lig maçında bir gol atıp, Cavani'ye de harika bir asist yapan Brezilyalı yıldız çok mutlu olduğunu dile getirdi.

“ÖLÜM DEĞİL”

Sansasyonel transfer Neymar, çıktığı ilk maçta 1 gol 1 asistle yıldızlaştı. Takımının Guingamp’ı 3-0 mağlup ettiği maçta gövde gösterisi yapan Brezilyalı yıldız, maç sonunda eski kulübüyle ilgili soruları da yanıtladı. Barcelona’dan ayrılmanın ölüm olmadığının altını çizen Neymar, “Yeni takımımda mutluyum. İnsanlar Barcelona’dan ayrılmanın ölüm olduğunu düşündü ancak kendimi her zamankinden daha diri hissediyorum. Paris'te olmak da harika” diye konuştu.

“YILDIZLARLA OLMAK GÜZEL”

Açıklamalarına Di Maria, Veratti, Motta ve Daniel Alves gibi dünyaca ünlü yıldızlarla oynamanın kolaylığını vurgulayarak devam eden Brezilyalı, forvetteki yeni partneri Edinson Cavani hakkında da konuştu. Ururguaylı’nın çok iyi oluğunu zaten bildiğini belirten Neymar, “Onu uzakta tanıyordum. Birbirimizi daha iyi tanıyoruz. O harika bir futbolcu” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum