Neymar geri adım attı

Geçtiğimiz hafta oynanan Lyon maçında Edinson Cavani ile tartışan Neymar, yalnızca futbolcuların olduğu takım yemeğinde Cavani ve tüm arkadaşlarından özür diledi.

Neymar geri adım attı
22 Eylül 2017 - 14:11

Tatlıya bağlandı

Barcelona'dan 222 milyon Euro karşılığında transfer edilen Neymar Jr, geçtiğimiz hafta takımın 2-0 kazandığı Lyon maçında Cavani ile tartışmıştı. Penaltı ve serbest vuruşları kendi kullanmak isteyen Brezilyalı, takımın penaltıcısı Edinson Cavani ile maç ortasında kavga etmişti. Maçın ardından daha da gerilen ikilinin arasındaki kriz tatlıya bağlandı. Neymar, tüm takım arkadaşlarının bulunduğu yemekte Cavani'de özür diledi.

Emery Cavani'den yana

Vatandaşı olması nedeniyle Neymar'dan yana tavır almakla suçlanan Daniel Alves'in organize ettiği takım yemeğinde tün oyunculara hitap eden Neymar, kaptan Thiago Silva'nın tercüme ettiği konuşmasında Cavani başta olmak üzere tüm takım arkadaşlarından özür diledi. Yemekte olmayan isimlerden teknik direktör Unai Emery konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Cavani'nin 1.penaltıcı olduğunu açıklamış ve tavrını ortaya koymuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum