Nihat Özdemir'den Ali Koç'a eleştiri

Özdemir, "Fenerbahçe'nin iç siyasetine karışmak istemiyorum ama tuttuğumuz kulübün durumu da herkesi derinden yaralıyor. Ali Koç yönetimi büyük beklentilerle göreve geldi ama bu beklentilerin çok uzağında kaldılar. Bir günah keçisi arıyorlar anlaşılan." ifadelerini kullandı.

Nihat Özdemir'den Ali Koç'a eleştiri
16 Şubat 2019 - 15:32 - Güncelleme: 16 Şubat 2019 - 15:40
Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki tesislerinde FIFA Başkanı Infantino adına verilen yemekte konuşan TFF Başkan Vekili Nihat Özdemir, Fenerbahçe Yönetimi'ni eleştirdi.
Bir dönem Fenerbahçe'de başkan vekilliği görevini yürüten Nihat Özdemir, FIFA Başkanı Infantino adına verilen yemekte söyledikleriyle gündem oluşturdu.
Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un TFF'yi eleştirilen açıklamalarına değinen Nihat Özdemir, Fenerbahçe Yönetimi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu:
"Fenerbahçe'nin iç siyasetine karışmak istemiyorum ama tuttuğumuz kulübün durumu da herkesi derinden yaralıyor. Ali Koç yönetimi büyük beklentilerle göreve geldi ama bu beklentilerin çok uzağında kaldılar. Bir günah keçisi arıyorlar anlaşılan."
Bu açıklamalar sosyal medyada sarı-lacivertli taraftarlar arasında oldukça tartışma yarattı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum