Nihat Özdemir eleştirilere yanıt verdi

Nihat Özdemir, beIN SPORTS'a verdiği özel röportajında liglerin bitiş planı, seyircili maçlar ve VAR ve hakem eleştirileriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Nihat Özdemir eleştirilere yanıt verdi
18 Şubat 2021 - 00:55 - Güncelleme: 18 Şubat 2021 - 02:22
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, beIN SPORTS'a verdiği özel röportajda birçok farklı konuda önemli açıklamalarda bulundu.

Nihat Özdemir ligleri normal planladıkları sürede bitirmek istediklerini söylerken, hakem ve VAR eleştirilerine de yanıt verdi.

Ligdeki durumu değerlendiren Özdemir ''Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş 51 puanla 25 haftayı tamamladılar. En son 28 yıl önce görülmüş. Ama şunu bunu şikayet ediyorlar. Hedefimiz, kalan haftaları tamamlayarak 16 Mayıs'ta tüm ligleri bitirmek'' ifadelerini kullandı.

Seyircili maçların oynanması hakkında da konuşan Nihat Özdemir ''1 Nisan'a kadar Türkiye'de seyircili maç oynanması söz konusu değil. 1 Nisan'dan sonrası için düşüneceğiz. Sağlık Bakanlığı ile görüşeceğiz bu konuyu. Aşılama devam ediyor, yeni aşılamalar gelmekte. 1 Nisan itibarıyla oturacağız, değerlendirme yapacağız. Şampiyonlar Ligi finali için de UEFA ile konuşacağız ve final maçının seyircili oynanması durumunda yüzde kaç kapasite ile oynayabileceğimizi konuşacağız'' dedi.

''Avrupa'daki en iyi VAR sistemi bizde''

VAR ve hakem eleştirilerine de açıklık getiren Özdemir ''Uilenberg sürekli hakemlerle görüş alışverişinde bulunuyor. Avrupa'daki en iyi VAR sistemi bende. Tabi ki hata olabilir, bakmamız gerek nokta kasıt olup olmadığı. Önce Fenerbahçe dediler şimdi MHK, Galatasaray'ı şampiyon yapacak diyorlar. Bu işten vazgeçelim. Biz bu hakemlerle ligi tamamlayacağız. Maç kaybediyorlar çıkıyorlar VAR, kazanıyorlar VAR. Teknik direktörler, kulüp başkanları ne olursunuz maçlardan sonra çıkıp sadece taraftara mesaj vermek için açıklamalarda bulunmayın'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum