Norveç - Türkiye kilit iki isim

Dünya Kupası Elemeleri'nde A Milli Futbol Takımımız, ikinci maçında Norveç ile karşılaşıyor. Peki bu zorlu maçın kilit oyuncuları kimler?

Norveç - Türkiye kilit iki isim
27 Mart 2021 - 01:47 - Güncelleme: 27 Mart 2021 - 02:00
FUTBOO | Grubumuzdaki direkt rakiplerden Norveç ile karşılaşacağımız maç öncesi iki takımdan da kilit futbolcuları masaya yatırdık. İşte Norveç ve Türkiye adına kilit futbolcular...

Şu anda Norveç denilince aklınıza ne geliyor? Erling Haaland... Müthiş çocuk bu sene de inanılmaz bir seviyede futbol oynuyor. Zoru çok kolay gibi gösterip gollerini atmaya devam ediyor. Transfer piyasasında Mbappe ile birlikte en gözde futbolcu. Dünya futbolcunun gelecek yıllarına damgasını vuracak bir futbolcudan bahsediyoruz. Çağlar ve Ozan'a güvenimiz sonsuz ama Haaland durdurulması gerçekten çok zor bir futbolcu. Onu yavaşlatabilirsek bile büyük bir avantaj elde edebiliriz.
Norveç'in kralı varsa bizim de var!

Norveç'in kralı Haaland. Gelelim bizim Kral'a... Burak Yılmaz! Bu yaşta bu seviye... Müthiş saygı duyulası bir performans sergiliyor. Hollanda'ya karşı yaptığı hat-trick ile ne kadar formda olduğunu bir kez daha gösterdi. Bu maçta da Norveç'in Haaland'ı varsa bizim de Kral'ımız var dedirtecek bir performans göstermesine çok ihtiyacımız var. Eğer yine bildiğimiz gibi oynarsa gol yollarında sıkıntı çekmeyiz gibi gözüküyor.

Savunma performansları tabii ki çok önemli ama bu maçta kilidi iki takımın da kralları çözebilir. İki golcünün form durumu bize bunu gösteriyor. Tabii Haaland'ı tutarken Sörlöth'u da unutmamak gerekiyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum