Nuri Şahin'den ilginç detay

Bu sezon adeta yeniden futbola dönen ve Milli Takım’a yeniden çağırılan Nuri Şahin, ilginç bir açıklamada bulundu.

Nuri Şahin'den ilginç detay
29 Ağustos 2017 - 11:47

Attığı gol ve yaptığı asistle takımının Hertha Berlin’i yenmesinde büyük pay sahibi olan Nuri Şahin, kariyerinde ikinci kez sağ ayağı ile gol attığını açıkladı.

“Su almaya giderken”

Geçtiğimiz hafta sonu Hertha Berlin’i 2-0 mağlup eden Dortmund’un kaptanı Nuri Şahin, maçta 1 gol atmış ve 1 asist yaparak yıldızlaşmıştı. Gol attığı maçın ardından kameraların karşısına geçen Nuri Şahin, profesyonel kariyerinde ilk kez sağ ayağı ile gol attığını, “ Sanırım altyapılarda sağ ayağım ile bir gol atmıştım. Yanlış hatırlamıyorsam bu ikincisi oldu” diye konuştu. Nuri’nin takım arkadaşı Gonzalo Castro konuyla ilgili esprili bir yorum yaparak, “Bunu kimse bilmez ama Nuri sağ ayağını yalnızca su içmeye gitmek için kullanır” diye konuştu.

Yeniden doğdu

Yıllardır sakatlıklardan dolayı bir türlü potansiyeline ulaşamayan Nuri Şahin, bu sene Peter Bosz yönetiminde adeta yeniden doğdu. Hocasının “Takımı hızlandırıyor. Kendisi çok önemli bir futbolcu” diyerek övdüğü Nuri Şahin, bu sezon takımının oynadığı 4 maça ilk 11’de başlamıştı. Milli yıldız, geçtiğimiz sezon Thomas Tuchel yönetiminde yalnızca 5 lig maçında forma giyebilmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum