Nuri Şahin'den Terim ve Klopp sözleri

Antalyaspor'daki başarılı performansıyla dikkat çeken genç teknik direktör Nuri Şahin Alman basınına dikkat çekici bir röportaj verdi.

Nuri Şahin'den Terim ve Klopp sözleri
10 Mayıs 2022 - 00:03
Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin, Alman basınına verdiği röportajında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Nuri Şahin, kalbinde Borussia Dortmund hocalığı olduğunu söylerken Jürgen Klopp ve Fatih Terim hakkında da değerlendirmeler yaptı.

Jürgen Klopp ile ilgili düşüncelerini söyleyen Nuri Şahin ''Klopp mükemmel bir insan. Gerçekten öyle. Bilgi çok kişide var. Yoksa bu işi bu düzeyde başka türlü yapamazsın. Ama onu diğerlerinden ayıran şey insanlığı. Onun karşısına oturduğumda şunu hissettim. O seni işine yarayacak futbolcu değil insan olarak görüyor. Bu beni en başından çok etkiledi. Onunla tartışabilirsiniz hatta bazen kavga ve küfür de olabilir. Ama ertesi gün yanına gelir sana sarılır ve her şey yine yolundadır. Bu nedenle çok başarılı. Aldığı her puan bile beni çok mutlu ediyor'' ifadelerini kullandı.

Nuri Şahin'in Fatih Terim yorumu

Fatih Terim hakkındaki düşünceleri sorulan Nuri Şahin ''O hep kazanmak isteyen ve sahadan galip ayrılmak için gerçekten her şeyi yapan biri. Bazen maçları devre arasında sadece konuşmasıyla çevirebilmesi gerçekten müthiş. Bu Jose Mourinho’da da benzer şekildeydi'' dedi.

Günün birinde Dortmund'da görev almak istediğini de söyleyen genç teknik adam ''Borussia Dortmund’un her zaman kalbimde olduğunu hiçbir zaman saklamadım. Güney tribününde (25 binlik kale arkası) taraftarlarla bir kere bile olsa antrenör olarak galibiyet kutlamayı hayal ediyorum. O dönem Dortmund’dan ayrılıp Bremen’e gittiğimde akşamları evde oturduğumuzda eşime şöyle derdim: “Sanırım, günün birinde bu kulübü çalıştıracak kapasiteye sahibim.” Ama bunun için her gün çok fazla çalışmam gerek. Tabii ki zamanlama da rol oynayacak.  Açık olarak söylenmesi gereken şey Antalya’da işim daha bitmedi. Günün birinde her takımı yenebilecek noktaya gelmeyi istiyorum. Ve istediğim bir diğer şey stadımızın hep dolması. Bu potansiyele sahibiz'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum