O yıldızdan Real Madrid hamlesi

Bayern Münih'in Polonyalı forveti Robert Lewandowski, kulübünden ayrılarak Real Madrid'e transfer olmak için menajerine talimat verdi.

O yıldızdan Real Madrid hamlesi
16 Eylül 2017 - 03:23 - Güncelleme: 16 Eylül 2017 - 03:40

Flaş karar

İspanyol basınından AS'ın habeirne göre Bayern Münih'te forma giyen Polonyalı golcü Robert Lewandowski, takımından ayrılmak istiyor. Yıldız futbolcunun, Almanya Ligi'ndeki rekabetin azlığı ve yeni bir macera yaşamak isteği nedeniyle menajerine 'takımdan ayrılmak' konusunda talimat verdiği iddia edildi. Lewandowski'nin, çocukluk hayali olan Real Madrid forması giymek ve kariyerine İspanya'da devam etmek istediği de öne sürüldü.

Real Madrid istemiyor

Ancak futbolcunun hayalini süsleyen Real Madrid, senelerce peşinde koştuğu yıldızı artık istemiyor. İspanyol kulübünün forvet bölgesine Bundesliga'dan transfer yapmak istediği ancak bu oyuncunun Robert Lewandowski değil, Leipzig'de forma giyen 21 yaşındaki golcü Timo Werner olduğu öne sürüldü. Bayern Münih ile 4 yıllık daha söleşmesi bulunanve sezona 6 maçta 7 golle başlayan Robert Lewandowski, geçtiğimiz sezon 47 maçta 43 gol 10 asistlik performans sergilemişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum